Libnet.ro
UNICEF

08:00

Copilul disparut in statiunea Geoagiu Bai a fost gasit dupa 12 ore de cautari. Unde se afla baiatul

România Liberă România Liberă,
Copilul disparut in statiunea Geoagiu Bai a fost gasit dupa 12 ore de cautari. Unde se afla baiatul

Copilul de doi ani si noua luni disparut, duminica, in timp ce era in vizita la bunica lui, in statiunea Geoagiu-Bai din judetul Hunedoara, a fost gasit de politisti si jandarmi dupa 12 ore de cautari, intr-o padure aflata la 2,5 kilometri de hotelul unde era cazata femeia. continuă pe România Liberă

Un copilas de doi ani si patru luni a disparut in statiunea Geoagiu Bai. A fost pierdut de bunica, iar politistii il cauta

Duminica dupa-amiaza un copil de doi ani si patru luni s-a pierdut in statiunea Geoagiu Bai, dupa ce a fost scapata de sub supraveghere de bunica, in sala de mese a unui hotel. Familia a apelat la Serviciul de Urgenta 112, iar politistii cauta minorul.

Un copilas de doi ani si noua luni a disparut in statiunea Geoagiu Bai. A fost pierdut de bunica, iar politistii il cauta

Duminica dupa-amiaza un copil de doi ani si noua luni s-a pierdut in statiunea Geoagiu Bai, dupa ce a fost scapata de sub supraveghere de bunica, in sala de mese a unui hotel. Familia a apelat la Serviciul de Urgenta 112, iar politistii cauta minorul.

Un copil de doi ani a DISPARUT in statiunea Geoagiu-Bai, din Hunedoara

Un copil de doi ani si noua luni care a disparut, duminica dupa-amiaza, in statiunea Geoagiu-Bai din judetul Hunedoara. El este cautat de politisti, jandarmi si pompieri, fiind folosit si un caine special antrenat.

Un copil in varsta de doi ani si noua luni a disparut in statiunea Geoagiu-Bai, unde era in vizita la bunica sa

Un copil de doi ani si noua luni a disparut, duminica dupa-amiaza, in timp ce era in vizita la bunica sa, aflata la tratament in statiunea Geoagiu-Bai din judetul Hunedoara, informeaza Mediafax.

FOTO VIDEO Bucuria nemarginita a parintilor lui Rares: copilul de trei ani a fost gasit dupa 12 ore de cautari in padure

Scene emotionante s-au petrecut in aceasta dimineata in Geoagiu Bai. Rares, copilul de doi ani si noua luni dat disparut de familie dupa ce a plecat din sala de mese a motelului in care se afla cu bunica lui, a fost gasit. Timp de 12 ore, zeci de localnici, politisti si jandarmi l-au cautat, iar in cele din urma copilasul a fost gasit intr-o padure.

Geoagiu Bai: Copilul de doi ani si noua luni disparut duminica a fost gasit teafar, dupa 12 ore, intr-o padure

Copilul de doi ani si noua luni care a disparut duminica din statiunea Geoagiu Bai a fost gasit de autoritati dupa 12 ore de cautari. Baiatul se afla intr-o padure situata la 2,5 kilometri distanta de.

Doua ambarcatiuni s-au ciocnit pe lacul Snagov: Barbatul care fusese dat disparut a fost gasit decedat (VIDEO)

20 Barbatul in varsta de aproximativ 60 de anri care fusese dat disparut pe lacul Snagov a fost gasit decedat de echipele de cautare, la o adancime de sase metri, informeaza B1 TV. Grav accident pe.

Ancheta a Politiei din Vaslui, dupa ce un elev in varsta de 19 ani, care nu avea probleme de sanatate, a fost gasit mort in pat

Politistii vasluieni au declansat o ancheta dupa ce un tanar in varsta de 19 ani, din municipiul Barlad, a fost gasit mort de sora sa in dormitorul apartamentului in care cei doi locuiau impreuna cu mama.

Cum e posibil sa moara subit un culturist de numai 19 ani. Adolescentul musculos a fost gasit fara suflare in camera sa

Gabriel Racovita 19 ani), din Barlad, judetul Vaslui, a fost gasit mort in apartamentul in care locuia. Adolescentul facea culturism pe cont propriu.

Doi rusi au fost arestati, dupa ce au patruns intr-o baza militara din Letonia

Doi activisti rusi au fost arestati vineri in Letonia dupa ce au fost prinsi intrand intr-o baza militara in timp ce aceasta tara participa la exercitii militare conduse de Statele Unite, relateaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )