Libnet.ro
UNICEF

08:00

Geoagiu Bai: Copilul de doi ani si noua luni disparut duminica a fost gasit teafar, dupa 12 ore, intr-o padure

B1 B1,
Geoagiu Bai: Copilul de doi ani si noua luni disparut duminica a fost gasit teafar, dupa 12 ore, intr-o padure

Copilul de doi ani si noua luni care a disparut duminica din statiunea Geoagiu Bai a fost gasit de autoritati dupa 12 ore de cautari. Baiatul se afla intr-o padure situata la 2,5 kilometri distanta de. continuă pe B1

Un copilas de doi ani si noua luni a disparut in statiunea Geoagiu Bai. A fost pierdut de bunica, iar politistii il cauta

Duminica dupa-amiaza un copil de doi ani si noua luni s-a pierdut in statiunea Geoagiu Bai, dupa ce a fost scapata de sub supraveghere de bunica, in sala de mese a unui hotel. Familia a apelat la Serviciul de Urgenta 112, iar politistii cauta minorul.

Un copilas de doi ani si patru luni a disparut in statiunea Geoagiu Bai. A fost pierdut de bunica, iar politistii il cauta

Duminica dupa-amiaza un copil de doi ani si patru luni s-a pierdut in statiunea Geoagiu Bai, dupa ce a fost scapata de sub supraveghere de bunica, in sala de mese a unui hotel. Familia a apelat la Serviciul de Urgenta 112, iar politistii cauta minorul.

Copilul disparut in statiunea Geoagiu Bai a fost gasit dupa 12 ore de cautari. Unde se afla baiatul

Copilul de doi ani si noua luni disparut, duminica, in timp ce era in vizita la bunica lui, in statiunea Geoagiu-Bai din judetul Hunedoara, a fost gasit de politisti si jandarmi dupa 12 ore de cautari, intr-o padure aflata la 2,5 kilometri de hotelul unde era cazata femeia.

Un copil in varsta de doi ani si noua luni a disparut in statiunea Geoagiu-Bai, unde era in vizita la bunica sa

Un copil de doi ani si noua luni a disparut, duminica dupa-amiaza, in timp ce era in vizita la bunica sa, aflata la tratament in statiunea Geoagiu-Bai din judetul Hunedoara, informeaza Mediafax.

Eroul zilei. Dupa ore intregi de cautari, Gom, un caine de urma, a reusit sa gaseasca o fetita de 2 ani si 4 luni ce a disparut din curtea bunicilor

O fetita in varsta de doar doi ani si patru luni a disparut din gradina bunicilor sai. Incidentul s-a petrecut in comuna bihoreana Sarbi, astfel ca zeci de politisti, jandarmi si reprezentanti ai ISU s-au mobilizat pentru a o gasi. Gom, un ciobanesc german din cadrul IPJ Bihor a fost cel care a gasit-o teafara, la patru kilometri distanta de casa.

Eroul zilei. Dupa ore intregi de cautari, Gom, un caine de urma, a gasit o fetita de 2 ani si 4 luni disparuta din curtea bunicilor

O fetita in varsta de doar doi ani si patru luni a disparut din gradina bunicilor sai. Incidentul s-a petrecut in comuna bihoreana Sarbi, astfel ca zeci de politisti, jandarmi si reprezentanti ai ISU s-au mobilizat pentru a o gasi. Gom, un ciobanesc german din cadrul IPJ Bihor, a fost cel care a gasit-o teafara, la 4 kilometri distanta de casa.

Un copil de doi ani a DISPARUT in statiunea Geoagiu-Bai, din Hunedoara

Un copil de doi ani si noua luni care a disparut, duminica dupa-amiaza, in statiunea Geoagiu-Bai din judetul Hunedoara. El este cautat de politisti, jandarmi si pompieri, fiind folosit si un caine special antrenat.

Un bebelus in varsta de noua luni a ajuns la spital dupa ce a fost scapat de bunica sa in Lacul Herastrau

Un bebelus in varsta de noua luni a fost dus de urgenta la la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala dupa ce bunica lui a scapat caruciorul in care se afla micutul in lacul Herastrau din Capitala. Un paznic din parc a scos imediat copilul din apa fiind transportat in stare stabila la spital.

Un copil de noua luni a fost scapat de bona in lacul Herastrau

Un copil de noua luni a fost scapat in lacul parcului Herastrau de bona care il plimba, informeaza B1 TV. Din fericire un agent de paza l-a salvat, iar copilul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu.

O ancheta a fost declansata dupa decesul unui copil roman de noua luni intr-un spital din sudul Italiei: in acest caz exista suspiciuni de malpraxis

Procurorii italieni ancheteaza circumstantele decesului unui copil de noua luni, fiul unei familii de romani din Falcone Sicilia), procurorii suspectand ca ar putea fi vorba de un caz de malpraxis, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )