Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un bebelus in varsta de noua luni a ajuns la spital dupa ce a fost scapat de bunica sa in Lacul Herastrau

Adevărul Adevărul,
Un bebelus in varsta de noua luni a ajuns la spital dupa ce a fost scapat de bunica sa in Lacul Herastrau

Un bebelus in varsta de noua luni a fost dus de urgenta la la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala dupa ce bunica lui a scapat caruciorul in care se afla micutul in lacul Herastrau din Capitala. Un paznic din parc a scos imediat copilul din apa fiind transportat in stare stabila la spital. continuă pe Adevărul

Geoagiu Bai: Copilul de doi ani si noua luni disparut duminica a fost gasit teafar, dupa 12 ore, intr-o padure

Copilul de doi ani si noua luni care a disparut duminica din statiunea Geoagiu Bai a fost gasit de autoritati dupa 12 ore de cautari. Baiatul se afla intr-o padure situata la 2,5 kilometri distanta de.

Actrita japoneza, transportata cu ambulanta la spital dupa ce a fost ranita la Teatrul Odeon

O actrita japoneza a fost preluata cu ambulanta de la Teatrul Odeon si transportata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB), dupa ce i-a cazut o bara in cap, din primele investigatii rezultand ca nu a suferit traumatisme severe, transmite Mediafax.

Un bebelus a cazut in lacul Herastrau, dupa ce bunica lui a scapat caruciorul in apa

Un bebelus in varsta de noua luni a cazut in lacul Herastrau din Capitala, dupa ce bunica lui a scapat caruciorul in apa, copilul fiind scos imediat din apa si dus de urgenta, in stare stabila, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Suspiciuni de malpraxis dupa decesul unui copil roman de noua luni intr-un spital din sudul Italiei

Un baietel roman in varsta de noua luni a decedat intr-un spital din regiunea italiana Sicilia, unde fusese transferat de urgenta de la alta unitate medicala prezentand simptome de dizenterie, procurorii.

O ancheta a fost declansata dupa decesul unui copil roman de noua luni intr-un spital din sudul Italiei: in acest caz exista suspiciuni de malpraxis

Procurorii italieni ancheteaza circumstantele decesului unui copil de noua luni, fiul unei familii de romani din Falcone Sicilia), procurorii suspectand ca ar putea fi vorba de un caz de malpraxis, informeaza.

Actrita japoneza, transportata cu ambulanta la spital dupa ce a fost ranita la Teatrul Odeon

O actrita japoneza, in varsta de 70 de ani, a ajuns la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB), dupa ce i-a cazut o bara in cap, in timp ce repeta pe scena. Din primele investigatii rezulta ca actrita nu a suferit traumatisme severe.

Un copil in varsta de doi ani si noua luni a disparut in statiunea Geoagiu-Bai, unde era in vizita la bunica sa

Un copil de doi ani si noua luni a disparut, duminica dupa-amiaza, in timp ce era in vizita la bunica sa, aflata la tratament in statiunea Geoagiu-Bai din judetul Hunedoara, informeaza Mediafax.

Un copil de noua luni a fost scapat de bona in lacul Herastrau

Un copil de noua luni a fost scapat in lacul parcului Herastrau de bona care il plimba, informeaza B1 TV. Din fericire un agent de paza l-a salvat, iar copilul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Un bebelus a cazut in lacul Herastrau, dupa ce bunica lui a scapat caruciorul in apa

Un bebelus in varsta de noua luni a cazut in lacul Herastrau din Capitala, dupa ce bunica lui a scapat caruciorul in apa, copilul fiind scos imediat din apa si dus de urgenta, in stare stabila, la Spitalul Grigore Alexandrescu, informeaza Mediafax.

Incendiu PUTERNIC la un bloc din Galati: Un barbat transportat la spital, dupa ce s-a intoxicat cu fum

Un barbat a fost transportat la spital, luni seara, dupa ce s-a intoxicat cu fum in urma unui incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Galati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )