Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un copil de noua luni a fost scapat de bona in lacul Herastrau

B1 B1,
Un copil de noua luni a fost scapat de bona in lacul Herastrau

Un copil de noua luni a fost scapat in lacul parcului Herastrau de bona care il plimba, informeaza B1 TV. Din fericire un agent de paza l-a salvat, iar copilul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu. continuă pe B1

Un bebelus in varsta de noua luni a ajuns la spital dupa ce a fost scapat de bunica sa in Lacul Herastrau

Un bebelus in varsta de noua luni a fost dus de urgenta la la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala dupa ce bunica lui a scapat caruciorul in care se afla micutul in lacul Herastrau din Capitala. Un paznic din parc a scos imediat copilul din apa fiind transportat in stare stabila la spital.

Un copil de 7 luni, SCAPAT in lacul Herastrau. Salvatorul: Am sarit in apa, bebelusul era prins in hamul de la carucior

24- Salvatorul copilului, un barbat care era in trecere prin parc, a povestit in exclusivitate la Antena 3 cum l-a scapat pe copil de la inec. Am sarit in lac, am scos caruciorul.

Un bebelus a cazut in lacul Herastrau, dupa ce bunica lui a scapat caruciorul in apa

Un bebelus in varsta de noua luni a cazut in lacul Herastrau din Capitala, dupa ce bunica lui a scapat caruciorul in apa, copilul fiind scos imediat din apa si dus de urgenta, in stare stabila, la Spitalul Grigore Alexandrescu, informeaza Mediafax.

Un bebelus a cazut in lacul Herastrau, dupa ce bunica lui a scapat caruciorul in apa

Un bebelus in varsta de noua luni a cazut in lacul Herastrau din Capitala, dupa ce bunica lui a scapat caruciorul in apa, copilul fiind scos imediat din apa si dus de urgenta, in stare stabila, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

ACCIDENT GRAV in Herastrau: Un bebelus a fost scapat in lac de bunica lui

Un bebelus in varsta de noua luni a cazut in lacul Herastrau din Capitala, dupa ce bunica lui a scapat caruciorul in apa.

O ancheta a fost declansata dupa decesul unui copil roman de noua luni intr-un spital din sudul Italiei: in acest caz exista suspiciuni de malpraxis

Procurorii italieni ancheteaza circumstantele decesului unui copil de noua luni, fiul unei familii de romani din Falcone Sicilia), procurorii suspectand ca ar putea fi vorba de un caz de malpraxis, informeaza.

Un copil in varsta de doi ani si noua luni a disparut in statiunea Geoagiu-Bai, unde era in vizita la bunica sa

Un copil de doi ani si noua luni a disparut, duminica dupa-amiaza, in timp ce era in vizita la bunica sa, aflata la tratament in statiunea Geoagiu-Bai din judetul Hunedoara, informeaza Mediafax.

Suspiciuni de malpraxis dupa decesul unui copil roman de noua luni intr-un spital din sudul Italiei

Un baietel roman in varsta de noua luni a decedat intr-un spital din regiunea italiana Sicilia, unde fusese transferat de urgenta de la alta unitate medicala prezentand simptome de dizenterie, procurorii.

Geoagiu Bai: Copilul de doi ani si noua luni disparut duminica a fost gasit teafar, dupa 12 ore, intr-o padure

Copilul de doi ani si noua luni care a disparut duminica din statiunea Geoagiu Bai a fost gasit de autoritati dupa 12 ore de cautari. Baiatul se afla intr-o padure situata la 2,5 kilometri distanta de.

UPDATE. Accident GRAV in Herastrau: Bebelusul scapat in lac de bona este la Terapie Intensiva

Un bebelus in varsta de noua luni a cazut in lacul Herastrau din Capitala, dupa ce bunica lui a scapat caruciorul in apa.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )