Libnet.ro
UNICEF

16:00

Corina Cretu va fi audiata in Comisiile pentru afaceri europene din Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Corina Cretu va fi audiata in Comisiile pentru afaceri europene din Parlament

Social-democrata Corina Cretu, nominalizata pentru postul de comisar european pentru Politica Regionala, va fi audiata astazi in Comisiile pentru afaceri europene ale Camerei Deputatilor si Senatului. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO UPDATECorina Cretu, dupa audierea in Comisiile pentru afaceri europene din Parlamentul national: Este evident ca toate statele membre vor beneficia de acelasi tratament, este un cod de conduita pecare toti Comisarii europeni trebuie sa-l urmeze

Corina Cretu PSD), nominalizata pentru postul de comisar european pentru Politica Regionala, a fost audiata luni in Comisiile pentru afaceri europene ale Camerei Deputatilor si Senatului. La audierea care s-a desfasurat cu usile inchise a participat si premierul Victor Ponta, pentru apriximativ 30 de minute. La iesirea din sala acesta a declarat ca numele discutate pentru a o inlocui pe Corina Cretu in functia de vicepresedinte al Parlamentului European sunt Ioan Mircea Pascu, Victor Bostinaru si Catalin Ivan. Dar aceasta se va decide dupa ce postul va fi eliberat in mod oficial, a spus Ponta. Citeste integral declaratiile Corinei Cretu pe EurActiv. roOra 16:32 Corina Cretu, dupa audiere:Un comisareuropean reprezinta interesele Uniunii Europene si cred ca interesul Romaniei si cele ale tuturor statelormembre converg in aceasta privinta.

Corina Cretu va fi audiata in comisiile din Parlament, incepand cu ora 14.00

Eurodeputatul PSD, Corina Cretu, comisarul european pentru Politici Regionale, va fi audiata de comisiile reunite pentru afaceri europene, astazi, incepand cu ora 14.

Corina Cretu va fi audiata luni in Parlament

Social-democrata Corina Cretu va fi audiata luni in comisiile pentru afaceri europene ale Camerei Deputatilor.

Audierea Corinei Cretu in comisiile de afaceri europene are loc cu usile inchise

Audierea Corina Cretu a inceput, luni, in cadrul comisiilor reunite de afaceri europene ale Parlamentului roman, in prezenta premierului Victor Ponta. Audierea se face cu usile inchise, informeaza.

VIDEO. Corina Cretu a fost audiata in comisiile de afaceri europene. Cu usile inchise

Audierea Corina Cretu, comisarul european propus de Romania pentru Politici Regionale, s-a desfasurat cu usile inchise in comisiile reunite de afaceri europene ale Parlamentului.

Corina Cretu a fost audiata in comisiile de afaceri europene: Datoria mea e de a asigura relatii foarte bune cu toate statele UE

Corina Cretu a fost audiata, luni, in cadrul comisiilor reunite de afaceri europene ale Parlamentului roman, in prezenta premierului Victor Ponta. Am avut un dialog extrem de constructiv, am vorbit despre.

Corina Cretu nu va primi vot in plen din partea Parlamentului, ci va fi doar audiata de comisiile euopene

Corina Cretu va fi audiata in comisiile de afaceri europene, dar nu va primi vot din partea Parlamentului roman pentru postul de comisar european.

Cretu, audiata cu usile inchise

Corina Cretu a fost audiata, luni, de comisiile de afaceri europene din Senat si Camera Deputatilor. Audierea s-a desfasurat cu usile inchise si a avut un caracter pur formal, nefiind urmata de un vot al parlamentarilor. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a explicat aceasta procedura prin faptul ca nici un parlament national nu-si voteaza comisarul.

Corina Cretu, la finalul audierii din Parlament: Datoria mea este aceea de a asigura relatii foarte bune si un dialog constant cu toate statele membre

Datoria mea de comisar european este aceea de a asigura relatii foarte bune si un dialog constant cu toate statele membre, a declarat Corina Cretu, la finalul audierii care a avut loc astazi, in Parlament. intrebat.

Respingerea independentei Scotiei, impuls pentru bursele europene

Actiunile tranzactionate la bursele europene au crescut vineri, dupa ce, in ziua precedenta, Scotia a votat pentru respingerea independentei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )