Libnet.ro
UNICEF

16:00

Respingerea independentei Scotiei, impuls pentru bursele europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Respingerea independentei Scotiei, impuls pentru bursele europene

Actiunile tranzactionate la bursele europene au crescut vineri, dupa ce, in ziua precedenta, Scotia a votat pentru respingerea independentei. continuă pe Ziarul Bursa

Spania este foarte bucuroasa de respingerea independentei Scotiei

Spania este foarte bucuroasa de respingerea independentei Scotiei la referendumul de joi, a declarat vineri seful Guvernului spaniol, Mariano Rajoy, care se opune ferm referendumului pe care vor sa il organizeze nationalistii din Catalonia la 9 noiembrie, relateaza AFP.

Spania este foarte bucuroasa de respingerea independentei Scotiei, afirma Rajoy

Spania este foarte bucuroasa de respingerea independentei Scotiei la referendumul de joi, a declarat vineri seful Guvernului spaniol, Mariano Rajoy, care se opune ferm referendumului pe care vor sa il organizeze.

BBC anticipeaza respingerea independentei Scotiei

Scotienii ar fi ales sa ramana in componenta Marii Britanii, apreciaza site-ul postului de stiri BBC pe baza rezultatelor partiale disponibile la ora 05. 15 ora Romaniei) potrivit carora 54% dintre votanti au respins independenta in 26 din cele 32 de circumscriptii.

SCOTIA: Producatorii de whisky, multumiti de respingerea independentei la referendum

Producatorii de whisky din Scotia s-au declarat, vineri, multumiti de respingerea independentei Scotiei la referendumul preferand stabilitatea mentinerii in cadrul Regatului Unit. Asociatia profesionala era ingrijorata de iesirea din Uniunea Europeana, chiar si temporara, a unei Scotii independente si de viitorul ajutorului acordat exporturilor de puternica retea diplomatica britanica.

VIDEO 'Flash' Gordon Brown, un artizan-surpriza al victoriei impotriva independentei Scotiei, printr-un discurs stralucitor, sustinut cu o zi inaintea referendumului

Gordon Brown a parasit Downing Street in 2010 cu un record de nepopularitate. Considerat decisiv in ultimele ore ale campaniei de respingere a independentei Scotiei, fostul premier laburist apare acum ca un salvator al natiunii, scrie AFP.

VIDEO UPDATECorina Cretu, dupa audierea in Comisiile pentru afaceri europene din Parlamentul national: Este evident ca toate statele membre vor beneficia de acelasi tratament, este un cod de conduita pecare toti Comisarii europeni trebuie sa-l urmeze

Corina Cretu PSD), nominalizata pentru postul de comisar european pentru Politica Regionala, a fost audiata luni in Comisiile pentru afaceri europene ale Camerei Deputatilor si Senatului. La audierea care s-a desfasurat cu usile inchise a participat si premierul Victor Ponta, pentru apriximativ 30 de minute. La iesirea din sala acesta a declarat ca numele discutate pentru a o inlocui pe Corina Cretu in functia de vicepresedinte al Parlamentului European sunt Ioan Mircea Pascu, Victor Bostinaru si Catalin Ivan. Dar aceasta se va decide dupa ce postul va fi eliberat in mod oficial, a spus Ponta. Citeste integral declaratiile Corinei Cretu pe EurActiv. roOra 16:32 Corina Cretu, dupa audiere:Un comisareuropean reprezinta interesele Uniunii Europene si cred ca interesul Romaniei si cele ale tuturor statelormembre converg in aceasta privinta.

Corina Cretu va fi audiata in Comisiile pentru afaceri europene din Parlament

Social-democrata Corina Cretu, nominalizata pentru postul de comisar european pentru Politica Regionala, va fi audiata astazi in Comisiile pentru afaceri europene ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Barroso: Respingerea independentei scotiene este buna pentru o Europa mai puternica

Presedintele Comisiei Europene a salutat, vineri, nu-ul opus independenteiScotiei, spunand ca este o decizie buna pentru Europa, relateazaAFP. Salut decizia poporului scotian de a mentine unit.

VIDEO Premierul Marii Britanii, David Cameron: Problema independentei a fost rezolvata pentru o generatie

Premierul britanic David Cameron a declarat vineri ca problema independentei Scotiei a fost rezolvata pentru o generatie si ca referendumul istoric deschide calea catre un acord constitutional pentru toata Marea Britanie, inclusiv Anglia, urmand ca pana in luna ianuarie sa se publice proiecte de lege care ofera Scotiei mai multe puteri, scrie Reuters.

Trei dintre bursele europene deschid in scadere

Trei dintre principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )