Libnet.ro
UNICEF

08:00

Corlatean: Franta a primit 4,4 miliarde de euro pentru romi, Romania - 500 de milioane de euro.

România Liberă România Liberă,
Corlatean: Franta a primit 4,4 miliarde de euro pentru romi, Romania - 500 de milioane de euro.

Franta a primit 4,4 miliarde de euro pentru programele destinate romilor si pentru incluziune sociala, in timp ce Romaniei i-au fost alocate doar 500 de milioane de euro, in exercitiul bugetar 2007-2013, a declarat, vineri, la RFI Franta, ministrul de Externe, Titus Corlatean, transmite Mediafax. Ministrul roman de Externe a dorit, in cadrul interventiei sale la postul francez, sa infirme declaratiile unor politicieni din Hexagon, care arata cu degetul spre sumele mari alocate Romaniei de la . continuă pe România Liberă

Bancile din Cipru ar putea avea nevoie de capital aditional de 1,5 miliarde euro

Bancile din Cipru ar putea avea nevoie de capital de inca 1,5 miliarde euro 2 miliarde dolari), peste fondurile de 2,5 miliarde euro alocate de UE pentru sprijinirea sectorului financiar al tarii, ca sa faca fata cresterii volumului creditelor fara acoperire, conform agentiei de evaluare Moody's Investors Service.

Comisia Europeana a rambursat Romaniei peste 2 miliarde de euro. Pentru ce sectoare s-au facut platile

Comisia Europeana a rambursat Romaniei peste doua miliarde de euro in perioada 1 ianuarie - 2 octombrie 2013, suma totala returnata in actuala perioada de programare fiind de peste 4,2 miliarde de euro, potrivit datelor transmise de Ministerul Fondurilor Europene.

Greseala de dactilografiere: Guvernul spaniol a publicat o estimare a datoriei publice de 10 miliarde euro

Dintr-o greseala de dactilografiere, Guvernul spaniol a publicat o estimare a datoriei publice de 99,8% din PIB pentru anul 2014, in loc de 98,9%. Acesta eroare, care echivaleaza cu 10 miliarde euro, a fost.

Nestle a obtinut doua credite sindicalizate de 10 miliarde euro

Compania elvetiana Nestle, din sectorul alimentar, a obtinut doua credite sindicalizate in valoare totala de 10 miliarde euro 13,54 miliarde dolari), care vor fi utilizate in scopuri corporative generale, potrivit anuntului facut ieri de societate.

Ajutorul social nu se acorda daca beneficiarii detin teren, animale si pasari cu valoare de productie de 1.000 de euro pentru o persoana

Persoanele care detin cladiri, autovehicule, terenuri, animale sau pasari a caror valoare neta de productie depaseste suma de 1. 000 euro pentru persoana singura, respectiv 2. 500 euro pentru familie, nu vor primi ajutoare sociale. Prevederea face parte dintr-un proiect de Hotarare de Guvern publicat de Ministerul Muncii. Potrivit proiectului, pentru determinarea acestor sume, Ministerul Agriculturii va pune la dispozitia primarilor procedura de calcul necesara pentru stabilirea valorii de productie.

Mazare: intretinerea unui maidenez costa primaria 100 de euro, pentru doua saptamani

Primarul Constantei, Radu Mazare, spune ca legea privind cainii fara stapan va fi aplicata de la 1 ianuarie 2014, edilul estimand ca Primaria va cheltui in jur de 100 de euro pentru intretinerea unui.

Rezervele internationale ale Romaniei (valute plus aur) au urcat intr-o luna cu 706 milioane de euro, pana la 36,38 miliarde euro

La 30 septembrie 2013, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 33,08 milarde euro, fata de 32,17 miliarde euro la 31 august 2013, au transmis marti oficialii Bancii Centrale. Rezerva de aur s-a mentinut la 103,7 tone la o valoare de 3,3 miliarde euro). Rezervele internationale ale Romaniei valute plus aur) la 30 septembrie 2013 au fost de 36,38 miliarde euro, fata de 35,68 miliarde euro la 31 august 2013, confirmand lipsa interventiilor valutare ale BNR in aceasta perioada.

Bruxellesul aproba 20,5 milioane de euro pentru ca Renault sa investeasca in vehicule hibrid

Comisia Europeana a aprobat miercuri un ajutor in valoare de 20,5 milioane de euro acordat de Franta companiei Renault pentru un proiect de cercetare si dezvoltare in domeniul vehiculelor hibride, relateaza AFP. Pr.

CE aproba un ajutor de 20,5 milioane de euro pentru Renault

Comisia Europeana CE) a aprobat, astazi, un ajutor in valoare de 20,5 milioane de euro acordat de Franta companiei Renault pentru un proiect de cercetare si dezvoltare in domeniul vehiculelor hibride, transmite AFP.

Am putea primi de 2, 4 milioane de euro pentru daunele produse de seceta din 2012

Tara noastra ar putea primi peste 2,4 milioane de euro ca ajutor european pentru acoperirea costului daunelor produse de seceta si de incendiile de paduri din vara anului 2012, potrivit unei propuneri a Comsiei EropeneCE).

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )