Libnet.ro
UNICEF

06:30

Corneliu Vadim Tudor, nou atac pentru Klaus Iohannis: Sasii sunt tiganii nemtilor

B1 B1,
Corneliu Vadim Tudor, nou atac pentru Klaus Iohannis: Sasii sunt tiganii nemtilor

Corneliu Vadim Tudor nu conteneste cu atacurile la adresa lui Klaus Iohannis, pe masura ce momentul investirii acestuia in functia de presedinte se apropie. Presedintele PRM a publicat, marti, in ziarul. continuă pe B1

Vadim Tudor, relansare de imagine cu ajutorul Rusiei: Vezi ce cadou i-a trimis presedintelui rus, Vladimir Putin

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a intalnit cu ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Federatiei Ruse la Bucuresti, Oleg Malginov, moment cu prilejul caruia l-a rugat pe inaltul diplomat sa-i.

Klaus Iohannis, discurs la Timisoara: Voi pleda pentru construirea unui muzeu national al comunismului, pentru ca presedintele trebuie sa vegheze la cultivarea memoriei natiunii

Presedintele ales Klaus Iohannis a sustinut marti seara, la Timisoara, un discurs cu prilejul implinirii a 25 de ani de la declansarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989. Romania are nevoie de un mare muzeu national al comunismului. In calitate de presedinte, voi pleda pentru construirea unui astfel de muzeu, pentru ca presedintele trebuie sa vegheze la cultivarea memoriei natiunii, a declarat Iohannis. Reconstructia incepe cu asumarea raspunderilor, cu asumarea trecutului. Vreau ca in decembrie 2014 sa inchidem acest capitol istoric si sa incepem impreuna un nou proiect national, a mai declarat presedintele ales.

Klaus Iohannis, insotit de Dan Mihalache, Leonard Orban si Andrei Muraru la intalnirea cu vicepresedintele Comisiei Europene Jyrki Katainen

Presedintele ales Klaus Iohannis s-a intalnit, luni, cu vicepresedintele Comisiei Europene pentru locuri de munca, crestere economica, investitii si competitivitate, Jyrki Katainen, aflat intr-o vizita oficiala la Bucuresti, anunta Agerpres. Oficialul european a fost insotit la discutii de comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu. Alaturi de Klaus Iohannis, la convorbiri, care au durat aproximativ o jumatate de ora, au participat printre altii Leonard Orban, Andrei Muraru si Dan Mihalache.

Klaus Iohannis, la Timisoara: Regimul comunist s-a incheiat asa cum a inceput, prin crime si abuzuri. Voi pleda pentru construirea unui muzeu al comunismului

Presedintele ales Klaus Iohannis, a declarat, marti seara, la Timisoara, unde se sarbatoresc 25 de ani de la inceputul revolutiei, ca va pleda pentru construirea unui muzeu al comunismului pentru a le reaminti.

Klaus Iohannis, la Timisoara: Regimul comunist s-a incheiat asa cum a inceput, prin crime si abuzuri. Voi pleda pentru construirea unui muzeu al comunismului (VIDEO)

Presedintele ales Klaus Iohannis, a declarat, marti seara, la Timisoara, unde se sarbatoresc 25 de ani de la inceputul revolutiei, ca va pleda pentru construirea unui muzeu al comunismului pentru a le reaminti.

Remus Cernea: Solicit Parlamentului sa nu accepte includerea unei binecuvantari din partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane la ceremonia de investitura a noului presedinte ales, Klaus Iohannis

Deputatul Remus Cernea le cere parlamentarilor sa scoata momentul binecuvantarii de la ceremonia de depunere a juramantului de catre Klaus-Iohannis, presedintele ales al Romaniei. Cernea se refera la faptul ca, dupa ce Curtea Constitutionala prezinta hotararea de validare a alegerii presedintelui, in desfasurator este prezenta o binecuvantare din partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane a investiturii presedintelui Romaniei. Invitarea liderului unui cult anume sa acorde o binecuvantare la o ceremonie de o asemenea insemnatate pentru statul roman reprezinta o incalcare a neutralitatii statului fata de orice credinta religioasa, spune deputatul.

Crin Antonescu afirma ca il va sustine pe Ludovic Orban la sefia PNL / Despre Klaus Iohannis: Este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste

Crin Antonescu a declarat marti, pentru Gandul. info, ca il va vota pe Ludovic Orban la sefia PNL, in conditiile in care liberalii isi vor alege joi noul sef al partidului, dupa ce Klaus Iohannis a castigat cursa prezidentiala in fata lui Victor Ponta.

George Scutaru anunta oficial ca va fi consilier pe probleme de securitate al presedintelui Klaus Iohannis

Deputatul George Scutaru a anuntat, marti, ca va deveni consilier prezidential pe probleme de securitate al presedintelui Klaus Iohannis. Fostul lider de Grup al PNL urmeaza sa-si dea demisia, vineri, din .

Ion Cristoiu acuza Reporter Virtual de exces de zel: De ce trebuia sa sara cu ghearele si cu dintii in apararea lui Klaus Iohannis?

Revenirea din SUA a presedintelui ales, Klaus Iohannis, naste discutii aprinse in spatiul virtual. intr-o postare pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu critica publicatia Reporter Virtual pentru modul.

CCR reia dezbaterile privind articolul de lege prin care mai multi alesi locali, inclusiv Klaus Iohannis, au fost declarati incompatibili

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ar putea anunta, marti, o decizie cu privire la articolul de lege in baza caruia Agentia Nationala de Integritate ANI) i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali. Printre acestia se numara si presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis. Pana acum, judecatorii CCR au amanat de trei ori dezbaterile in acest caz.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )