Libnet.ro
UNICEF

06:00

Coronavirus in Romania. 52 de persoane in carantina si 8.085 in izolare la domiciliu Sotia barbatului din Maramues infectat cu coronavirus a fost testata negativ

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania. 52 de persoane in carantina si 8.085 in izolare la domiciliu Sotia barbatului din Maramues infectat cu coronavirus a fost testata negativ

Dintre cele trei persoane depistate pozitiv cu virusul COVID-19 pe teritoriul Romaniei doar doi pacienti mai sunt purtatori ai virusului, starea lor fiind stationara, potrivit ultimei comunicari a Ministerului Sanatatii. in acest moment, la nivel national, sunt 52 de persoane in carantina si 8. 085 de persoane in izolare la domiciliu. 15: Toate probele analizate in centrul de boli infectioase din Cluj sunt negative17:04 Teste cu rezultat negativ in cazul a doi copii din Neamt si Bacau16. 35: Toate cele 12 probe analizate, duminica, la centrul de boli infectioase din Timisoara sunt negative. Alte 20 de teste sunt in lucru. continuă pe Hotnews

Ce trebuie sa stie angajatorii daca au angajati aflati in carantina sau izolare la domiciliu din cauza COVID-19

Angajatii obligati sa stea in carantina sau in izolare la domiciliu au dreptul la concediu medical printr-o procedura simpla. in anumite cazuri, precum ale activitatilor prin telemunca, angajatii ar putea lucra la program normal chiar daca sunt izolati la domiciliu.

Coronavirus in Romania. 49 de persoane mai sunt in carantina in Romania, mai putini ca sambata

49 de persoane sunt astazi in carantina din cauza coronavirusului si 7893 de persoane in izolare la domiciliu. Asa anunta reprentantii Ministerului Sanatatii care subliniaza ca fata de cifrele inregistrate ieri s-a inregistrat o scadere.

Coronavirus in Romania. 182 de persoane se afla in carantina, iar 8231 de persoane sunt monitorizate la domiciliu

Peste 8. 000 de persoane sunt izolate la domiciliu in tara noastra, iar aproape doua sute sunt in carantina, in spatiile special amenajate de autoritati.

Harta contaminarii cu coronavirus in Romania. Cate persoane sunt in carantina, pana acum in Romania

Antena 3 a facut publica harta ce priveste posibila raspandre a coronavirusului in Romania si numarul de persoane care se afla in carantina.

Coronavirusul in Romania: Trei cazuri confirmate, din care unul vindecat Femeia din Timisoara si barbatul din Maramures, in stare buna

In Romania au fost confirmate 3 cazuri de infectare cu virusul COVID-19 Coronavirus), starea celor trei pacienti fiind buna, potrivit informatiilor oficiale. in acest moment, la nivel national, sunt 52 persoane in carantina si 8. 796 persoane in izolare la domiciliu. ---------20:23 Primul roman infectat cu coronavirus s-a vindecat si va fi externat, anunta Ministerul Sanatatii. 56 inca o femeie venita din Italia este suspecta de coronavirus si urmeaza sa fie testata la Timisoara19:02 Probele recoltate de epidemiologii din Maramures de la sotia pacientului infectat cu noul coronavirus au fost compromise.

Cati bani primesc angajatii aflati in carantina sau izolare la domiciliu

Autoritatile romane au stabilit ca, la sosirea pe teritoriul Romaniei, toti calatorii asimptomatici din zonele afectate de coronavirus vor intra direct in carantina sau in izolare la domiciliu, pentru o perioada de 14 zile, masurile fiind necesare pentru a limita cat mai mult riscul de raspandire a coronavirusului.

Coronavirusul in Romania: Un singur caz confirmat, iar starea tanarului internat la Bals este buna. 182 de persoane in carantina, 8.231 izolate la domiciliu

Romania ramane cu un singur caz confirmat de infectie cu coronavirus - tanarul din Gorj care este purtator al virusului si este internat la Institutul Matei Bals, iar starea sa este buna. Pentru toti ceilalti suspecti testati, testele au iesit negative nu au virusul). 182 de persoane se afla in acest moment in carantina pentru 14 zile, iar 8. 231 de persoane sunt monitorizate la domiciliu.

Cati BANI primesti daca esti angajat si intri in CARANTINA sau izolare la domiciliu

Potrivit instructiunilor pentru eliberarea concediilor medicale in caz de carantina, in scopul prevenirii imbolnavirilor, asiguratii pot beneficia de concediu si indemnizatie pentru carantina. Regulile ii vi.

Starea celor doi romani cu coronavirus e stabila. 52 de persoane sunt in carantina si 8.085 in izolare la domiciliu

UPDATE: in centrul de boli infectioase din Cluj Napoca, toate rezultatele celor opt probe lucrate duminica sunt negative, inclusiv rezultatul probei recoltate de la sotia pacientului preluat din.

CORONAVIRUS |52 de persoane sunt in carantina si aproape 9.000 in izolare la domiciliu A fost deschisa o linie telefonica si pentru Diaspora

Autoritatile au anuntat ca, in cursul zilei de vineri, 2. 519 de apeluri au fost inregistrate la 0800 800 358, Telefonul Verde dedicat informarii despre noul Coronavirus. Oamenii au fost interesati sa afle cum.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )