Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cosmarul unei copile de 10 ani. Timp de un an a fost violata de propriul tata. Acum barbatul de 31 de ani se afla in spatele gratiilor

Antena3 Antena3,
Cosmarul unei copile de 10 ani. Timp de un an a fost violata de propriul tata. Acum barbatul de 31 de ani se afla in spatele gratiilor

Fapta unui barbat de 31 de ani din localitatea Recea Cristur din Cluj a socat intreaga comunitate, dupa ce s-a aflat ca timp de un an de zile si-a violat fiica. Fata, in varsta de 10 ani, a avut curajul sa-i. continuă pe Antena3

Si-a violat fiica vitrega de 13 ani timp de 4 ani, iar abuzul a fost descoperit de fratele mai mic

Un barbat de 40 de ani, din localitatea vasluiana Focseasca, a fost arestat preventiv, marti, dupa ce, in ultimii patru ani, si-a abuzat sexual fiica vitrega, in varsta de 13 ani, abuzul fiind descoperit de un.

Dupa o calatorie de 10 ani, sonda spatiala Rosetta va incepe sa transmita informatii despre cometa pe care o va studia

Sonda spatiala Rosetta va transmite in aceasta dimineata primele imagini si informatii despre cometa 67P, pe care o va studia. Sonda a fost lansata de Agentia Spatiala Europeana in 2004 si va fi.

Cadoul Uniunii Europene pentru Romania, in urmatorii 10 ani: 1.000 de kilometri de autostrada

Din cele 30,6 miliarde de euro fonduri structurale, regionale si pentru dezvoltare rurala pe care Romania ar urma sa le primeasca de la UE intre 2014 si 2020 cu inca trei ani de gratie), 6,1 miliarde de euro.

Peste 10 ani vom avea prima generatie de liceeni-lideri, asi in dezvoltare personala

Romania ocupa ultimele locuri la competitivitate, inovare sau competente cheie in UE. Specialistii sustin ca educatia si crearea de lideri reprezinta cheia problemei. Un inceput firav exista: avem cursuri de dezvoltare personala de la 6 ani, pana la clasa a II-a, potrivit noii programe scolare.

Premiera spatiala: Sonda Rosetta a ajuns la cometa 67P/Churymov-Gerasimenko, pe care o urmareste de 10 ani

Dupa un periplu de zece ani in urmarirea tintei sale, sonda europeana Rosetta a ajuns miercuri, asa cum era prevazut, la cometa 67P/Churymov-Gerasimenko, devenind astfel primul dispozitiv spatial care a reusit aceasta intalnire istorica, o aventura stiintifica care ar trebui sa dureze cel putin pana la finele lui 2015, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )