Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cosmin Olaroiu, aproape de sferturile Cupei Asiei cu nationala Arabiei Saudite

Antena3 Antena3,
Cosmin Olaroiu, aproape de sferturile Cupei Asiei cu nationala Arabiei Saudite

Selectionata Arabiei Saudite, pregatita de Cosmin Olaroiu, a invins, miercuri, la Melbourne, cu scorul de 4-1 1-1), formatia Coreei de Nord, in etapa a doua a Grupei B a Cupei Asiei pe Natiuni, competitie care. continuă pe Antena3

Australia si Coreea de Sud s-au calificat in sferturile Cupei Asiei

Echipele nationale ale Australiei si Coreei de Sud s-au calificat in sferturile de finala ale Cupei Asiei, dupa primele doua runde din faza grupelor. Australienii au invins, marti, la Sydney, cu scorul de 4-0 3-0.

Olaroiu, aproape de optimile Cupei Asiei: Am jucat ofensiv si am castigat

Arabia Saudita este tot mai aproape de optimile Cupei Asiei, dupa rezultatele inregistrate, miercuri, in cadrul Grupei B. Cosmin Olaroiu a declarat ca victoria din meciul cu nord-coreenii a fost posibil pentru ca a riscat cu un joc ofensiv.

Cosmin Olaroiu obtine prima victorie cu Arabia Saudita la Cupa Asiei

Dupa trei infrangeri din tot atatea meciuri pe banca Arabiei Saudite, Cosmin Olaroiu a obtinut, miercuri, cel dintai succes din scurta lui cariera de selectioner.

AC Milan, calificata in sferturile Cupei Italiei. Ar putea da piept cu echipa lui Stefan Radu

AC Milan a invins-o pe Sassuolo, cu scorul de 2-1 si s-a calificat in sferturile Cupei Italiei. La ultimile doua editii milanezii s-au oprit in aceasta faza a competitiei.

Cosmin Olaroiu a obtinut primul succes ca selectioner. Arabia Saudita i-a zdrobit pe amatorii din Coreea de Nord

Dupa infrangerea cu China, Arabia Saudita a castigat cu 4-1 al doilea joc de la Cupa Asiei, cu Coreea de Nord. Aceasta a fost prima victorie obtinuta de Olaroiu ca selectioner al sauditilor, insa romanul mai are nevoie de inca un rezultat pozitiv pentru a califica Arabia Saudita in sferturi.

VIDEO Cosmin Olaroiu a fost invins de un copil de mingi

Cu Olaroiu selectioner, Arabia Saudita a pierdut primul meci de la Cupa Asiei, contra Chinei, si are nevoie disperata de victorie in meciul cu Coreea de Nord meircuri, ora 09. 00, EuroSport).

Cosmin Olaroiu, dupa meciul pierdut cu China: Am avut ghinion, dar nu e totul terminat

Cu Olariu pe banca, Arabia Saudita a pierdut cu 1-0 primul meci de la Cupa Asiei pe Natiuni. Echipa lui Oli a ratat un penalty in minutul 61 si a luat gol in minutul 61.

Australia si Coreea de Sud s-au calificat in sferturile de finala ale Cupei Asiei

Australia si Coreea de Sud sunt primele echipe calificate din grupe, la Cupa Asiei, dupa rezultatele pe care le-au obtinut astazi.

VIDEO AC Milan s-a calificat in sferturile Cupei Italiei (2-1 cu Sassuolo)

AC Milan a reusit, marti, sa se califice in sferturile de finala ale Cupei Italiei la fotbal, dupa ce a invins cu scorul de 2-1 pe Sassuolo. Pazzini si De Jong au marcat pentru gazde, respectiv Sansone pentru oaspeti.

VIDEO Espanyol - Valencia 2-0/ Calatanii, in sferturile Cupei Spaniei

Espanyol s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Spaniei, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Valencia, in mansa retur a optimilor competitiei. In tur, liliecii castigasera cu 2-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )