Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO AC Milan s-a calificat in sferturile Cupei Italiei (2-1 cu Sassuolo)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO AC Milan s-a calificat in sferturile Cupei Italiei (2-1 cu Sassuolo)

AC Milan a reusit, marti, sa se califice in sferturile de finala ale Cupei Italiei la fotbal, dupa ce a invins cu scorul de 2-1 pe Sassuolo. Pazzini si De Jong au marcat pentru gazde, respectiv Sansone pentru oaspeti. continuă pe Hotnews

AC Milan, calificata in sferturile Cupei Italiei. Ar putea da piept cu echipa lui Stefan Radu

AC Milan a invins-o pe Sassuolo, cu scorul de 2-1 si s-a calificat in sferturile Cupei Italiei. La ultimile doua editii milanezii s-au oprit in aceasta faza a competitiei.

Australia si Coreea de Sud s-au calificat in sferturile Cupei Asiei

Echipele nationale ale Australiei si Coreei de Sud s-au calificat in sferturile de finala ale Cupei Asiei, dupa primele doua runde din faza grupelor. Australienii au invins, marti, la Sydney, cu scorul de 4-0 3-0.

VIDEO Espanyol - Valencia 2-0/ Calatanii, in sferturile Cupei Spaniei

Espanyol s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Spaniei, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Valencia, in mansa retur a optimilor competitiei. In tur, liliecii castigasera cu 2-1.

VIDEO Ibrahimovici a marcat cu pieptul si a calificat-o pe PSG in semifinalele Cupei Ligii Frantei

Zlatan Ibrahimovici a fost eroul lui PSG in partida cu Saint-Etienne, din sferturile Cupei Ligii Frantei, reusind sa marcheze golul care a calificat formatia pariziana in semifinale. insa, dincolo de calificare, mult mai spectaculoasa a fost reusit a suedezului, cu pieptul.

Cosmin Olaroiu, aproape de sferturile Cupei Asiei cu nationala Arabiei Saudite

Selectionata Arabiei Saudite, pregatita de Cosmin Olaroiu, a invins, miercuri, la Melbourne, cu scorul de 4-1 1-1), formatia Coreei de Nord, in etapa a doua a Grupei B a Cupei Asiei pe Natiuni, competitie care.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2487 seconds )