Libnet.ro
UNICEF

22:00

Crin Antonescu: Daca PNL voteaza alt prezidentiabil, exclud o candidatura independenta (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu: Daca PNL voteaza alt prezidentiabil, exclud o candidatura independenta (VIDEO)

Fostul presedinte liberal CrinAntonescu a declarat, luni, inaintea Delegatiei Permanente a PNL, ca daca partidul alege ca Iohannis sa fie prezidentiabilul PNL, atunci va respecta acest lucru, excluzand. continuă pe B1

Antonescu, dupa desemnarea lui Iohannis prezidentiabil al PNL: Toata lumea e multumita, inclusiv eu

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni, dupa ce Delegatia Permanenta l-a desemnat pe actualul lider al partidului Klaus Iohannis drept candidat la prezidentiale din partea formatiunii, ca toata.

VIDEO Crin Antonescu: Nu ma retrag din cursa PNL pentru prezidentiale; exclud varianta unei candidaturi independente

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat luni ca nu renunta la candidatura pentru prezidentiale in contextul rezultatelor sondajului intern realizat de liberali pentru desemnarea prezidentiabilului si a precizat ca exclude varianta unei candidaturi independente la acest scrutin, relateaza Agerpres.

Crin Antonescu, despre arhiva mutata de Basescu de la PDL: Probabil a fost o gluma mai proasta

Crin Antonescu a comentat duminica decizia lui Traian Basescu de a-si lua toata arhiva de la sediul PDL, in urma anuntului de fuziune cu PNL, aratand ca probabil a fost o gluma proasta din partea.

Crin Antonescu: Ponta poate fi invins. Prim-ministrul si PSD sunt vulnerabili

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat joi seara, in cursul unei emisiuni la Realitatea TV, ca social-democratii, precum si Victor Ponta pot fi invinsi in viitoarele alegeri prezidentiale, liberalul sustinand ca se considera candidatul cu cele mai mari sanse din partea dreptei politice.

Traian Basescu si-a luat arhiva personala de la PDL de frica lui Crin Antonescu

Traian Basescu a anuntat ca si-a mutat arhiva de frica lui Crin Antonescu. Mai in gluma, mai in serios, seful statului a dezvaluit sambata ca avea numeroase documente la Primaria Capitalei, dar mai ales la.

Tensiuni in PNL: Crin Antonescu refuza sa participe la o sedinta a partidului pe tema candidatului la prezidentiale

Scandal in PNL odata cu numirea prezidentiabilului. In aceasta seara, ar fi trebuit sa aiba loc o sedinta pregatitoare pentru Delegatia Permanenta de maine, in cadrul careia sa fie puse pe masa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )