Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Crin Antonescu: Nu ma retrag din cursa PNL pentru prezidentiale; exclud varianta unei candidaturi independente

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Crin Antonescu: Nu ma retrag din cursa PNL pentru prezidentiale; exclud varianta unei candidaturi independente

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat luni ca nu renunta la candidatura pentru prezidentiale in contextul rezultatelor sondajului intern realizat de liberali pentru desemnarea prezidentiabilului si a precizat ca exclude varianta unei candidaturi independente la acest scrutin, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu, despre arhiva mutata de Basescu de la PDL: Probabil a fost o gluma mai proasta

Crin Antonescu a comentat duminica decizia lui Traian Basescu de a-si lua toata arhiva de la sediul PDL, in urma anuntului de fuziune cu PNL, aratand ca probabil a fost o gluma proasta din partea.

Crin Antonescu: Ponta poate fi invins. Prim-ministrul si PSD sunt vulnerabili

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat joi seara, in cursul unei emisiuni la Realitatea TV, ca social-democratii, precum si Victor Ponta pot fi invinsi in viitoarele alegeri prezidentiale, liberalul sustinand ca se considera candidatul cu cele mai mari sanse din partea dreptei politice.

Antonescu, dupa desemnarea lui Iohannis pentru Presedintie: E un scor corect, normal. Ce voiati, sa nu voteze nimeni cu mine?

Crin Antonescu a declarat, luni, dupa desemnarea lui Klaus Iohannis drept candidatul PNL pentru alegerile prezidentiale, ca votul a fost unul corect si normal. Toata lumea este multumita: domnul Iohannis pentru.

Traian Basescu si-a luat arhiva personala de la PDL de frica lui Crin Antonescu

Traian Basescu a anuntat ca si-a mutat arhiva de frica lui Crin Antonescu. Mai in gluma, mai in serios, seful statului a dezvaluit sambata ca avea numeroase documente la Primaria Capitalei, dar mai ales la.

Google vrea sa foloseasca telefoanele publice din New York pentru a instala internet wireless

Google si mai multe alte companii din IT analizeaza un plan care prevede folosirea amplasamentelor telefoanelor publice cu plata din New York pentru a oferi locuitorilor orasului acces gratuit la internet wireless,.

Moscova asteapta explicatiii din partea Kievului, pentru un sistem de rachete ucrainean in Donetk

Adjunctul ministrului rus al Apararii a anuntat ca Moscova asteapta explicatii din partea Ucrainei, pentru ca armata ucraineana ar avea amplasate sisteme de rachete Buk in zona in care s-a prabusit avionul de pasageri, relateaza AFP, conform Mediafax.

Crin Antonescu: Daca PNL voteaza alt prezidentiabil, exclud o candidatura independenta (VIDEO)

Fostul presedinte liberal CrinAntonescu a declarat, luni, inaintea Delegatiei Permanente a PNL, ca daca partidul alege ca Iohannis sa fie prezidentiabilul PNL, atunci va respecta acest lucru, excluzand.

Tensiuni in PNL: Crin Antonescu refuza sa participe la o sedinta a partidului pe tema candidatului la prezidentiale

Scandal in PNL odata cu numirea prezidentiabilului. In aceasta seara, ar fi trebuit sa aiba loc o sedinta pregatitoare pentru Delegatia Permanenta de maine, in cadrul careia sa fie puse pe masa.

Senatorul Ioan Ghise a demisionat din PNL pentru a se inscrie ca independent la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Senatorul Ioan Ghise a demisionat din Partidul National Liberal. Acesta urmeaza sa isi lanseze candidatura independenta pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna. imi pare rau ca a demisionat. Nu.

Senatorul Ioan Ghise vrea sa demisioneze din PNL pentru a se inscrie ca independent la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Senatorul Ioan Ghise intentioneaza sa demisioneze din Partidul National Liberal. Acesta urmeaza sa isi lanseze candidatura independenta pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna. imi pare rau.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )