Libnet.ro
UNICEF

22:00

Moscova asteapta explicatiii din partea Kievului, pentru un sistem de rachete ucrainean in Donetk

România Liberă România Liberă,
Moscova asteapta explicatiii din partea Kievului, pentru un sistem de rachete ucrainean in Donetk

Adjunctul ministrului rus al Apararii a anuntat ca Moscova asteapta explicatii din partea Ucrainei, pentru ca armata ucraineana ar avea amplasate sisteme de rachete Buk in zona in care s-a prabusit avionul de pasageri, relateaza AFP, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin da vina pe reluarea campaniei militare a Kievului pentru accidentul aviatic din estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi seara ca Ucraina poarta responsabilitatea pentru doborarea avionului de pasageri malaezian in estul tarii, afirmand ca aceasta tragedie nu s-ar fi intamplat daca autoritatile de la Kiev nu ar fi reluat campania militara impotriva separatistilor pro-rusi, transmite Reuters.

Avertisment din partea Moscovei: Rusia nu va tolera santajul SUA

Ministerul rus de Externe a anuntat, joi, ca adoptarea unor noi sanctiuni americane contra Moscovei sunt o razbunare si ca Rusia nu va tolera santajul Statelor Unite cu privire la criza din Ucraina, informeaza AFP.

Noi sanctiuni impotriva Rusiei din partea UE sunt foarte probabile, SUA pregateste sanctiuni unilaterale

Noi sanctiuni impotriva Rusiei si a separatistilor pro-rusi din Ucraina par foarte probabile, au declarati marti surse diplomatice, in preziua summitului UE unde va fi luata decizia finala, in timp ce Statele Unite au lasat sa se inteleaga ca ar putea inaspri unilateral sanctiunile impotriva Moscovei, daca Bruxellesul nu ajunge la un acord, scrie AFP.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, retinut pentru luare de mita de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost retinut, vineri seara, pentru luare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare, transmite Mediafax.

Oficial american: Statele Unite nu vor schimba legile interne din domeniul energetic pentru acordul SUA-UE

Adjunctul negociatorului american in discutiile comerciale cu UE, Michael Punke, a declarat miercuri ca Statele Unite nu isi vor schimba legislatia din domeniul energetic ca parte a acordului de schimburi economice SUA-UE care se afla, la ora actuala, in stadiu de negociere, informeaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )