Libnet.ro
UNICEF

12:00

Crin Antonescu implineste, astazi, 54 de ani. Basescu l-a felicitat si i-a trimis trandafiri

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu implineste, astazi, 54 de ani. Basescu l-a felicitat si i-a trimis trandafiri

Cel de-al doilea om in stat, Crin Antonescu, isi sarbatoreste astazi ziua de nastere in sanul familiei. Presedintele Senatului a primit inca de ieri un buchet de trandafiri de la presedintele Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu implineste, sambata, 54 de ani. Ce cadou a primit de la Basescu.

Liderul liberal Crin Antonescu implineste, sambata, 54 de ani si a declarat inca de vineri ca a primit de la presedintele Traian Basescu un buchet de trandafiri, relateaza Mediafax. Intrebat daca a primit pana acum vreun mesaj de la presedintele Traian Basescu cu ocazia zilei de nastere, Antonescu a spus: Am primit, da, deja, desi ziua mea e abia maine. Da, flori. Trandafiri, dar nu rosii, a adaugat Antonescu. Citeste si Ce i-a trimis Basescu lui Ponta de ziua lui Intrebat cum va .

Crin Antonescu implineste 54 de ani: A primit deja un mesaj de la presedintele Traian Basescu (VIDEO)

Crin Antonescu implineste sambata 54 de ani. Seful liberalilor a declarat ca a primit de ziua sa un mesaj de la presedintele Traian Basescu si trandafiri. Dar nu rosii. Antonescu a mai precizat ca isi va.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, implineste 54 de ani

Liderul Partidului National Liberal, Crin Antonescu, presedinte al Senatului si copresedinte al USL, s-a nascut la 21 septembrie 1959, la Tulcea. A absolvit Facultatea de Istorie-Filosofie a.

Victor Ponta implineste, astazi, 41 de ani

Victor Ponta isi sarbatoreste, astazi, ziua de nastere, premierul implinind 41 de ani. Colega sa de partid, Gabriela Firea, l-a felicitat inca de ieri si i-a transmis sa nu uite ca exista viata si dupa politica.

Crin Antonescu: Am primit deja un mesaj de la Traian Basescu si trandafiri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus vineri ca a primit deja, de la presedintele Traian Basescu, un buchet de trandafiri, desi ziua sa este sambata. Da, am primit deja mesaj de la Traian Basescu -.

Regina Ana a Romaniei implineste astazi 90 de ani

Regina Ana a Romaniei implineste astazi varsta de 90 de ani. Este cea mai longeviva sotie de domnitor sau rege din istoria Romaniei. Principesa Ana de Bourbon-Parma s-a nascut pe 18 septembrie 1923, la Paris.

Crin Antonescu: Clarificarile trebuiau sa vina din partea PSD, in PNL nimic nu a fost neclar

Crin Antonescu spune ca impacarea din USL, de dupa cearta din USL, exista doar in presa. Presedintele liberal spune ca discutia telefonica de marti cu Victor Ponta a incheiat procesul de clarificare de care.

SURSE. Crin Antonescu le-a transmis liberalilor sa nu se lase asupriti de PSD.

Crin Antonescu le-a transmis national-liberalilor sa lupte in Guvern si sa nu se lase asupriti de social-democrati, potrivit unor surse citate de B1 TV. Liderul PNL le-a cerut membrilor partidului sa nu taca de teama ca ar putea pierde sustinerea PSD la alegerile prezidentiale de anul viitor. Mesajul a fost transmis in sedinta Partidului National Liberal ce a avut loc vineri.

Noul Cod Rutier nu va fi introdus pe ordinea de zi a guvernului mai devreme de doua saptamani - Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat vineri ca la nivelul conducerii liberalilor s-a decis ca noul Cod Rutier sa nu fie introdus pe ordinea de zi a guvernului in urmatoarele doua saptamani, pentru a oferi mai mult timp dezbaterii publice.

Crin Antonescu: Parlamentarii PNL vor vota impotriva proiectului Rosia Montana (VIDEO)

Crin Antonescu a declarat, vineri, in urma sedintei Biroului Permanent National al Partidului National Liberal, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva proiectului Rosia Montana. Proiectul de lege.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )