Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presedintele PNL, Crin Antonescu, implineste 54 de ani

Antena3 Antena3,
Presedintele PNL, Crin Antonescu, implineste 54 de ani

Liderul Partidului National Liberal, Crin Antonescu, presedinte al Senatului si copresedinte al USL, s-a nascut la 21 septembrie 1959, la Tulcea. A absolvit Facultatea de Istorie-Filosofie a. continuă pe Antena3

Crin Antonescu implineste 54 de ani: A primit deja un mesaj de la presedintele Traian Basescu (VIDEO)

Crin Antonescu implineste sambata 54 de ani. Seful liberalilor a declarat ca a primit de ziua sa un mesaj de la presedintele Traian Basescu si trandafiri. Dar nu rosii. Antonescu a mai precizat ca isi va.

Crin Antonescu implineste, sambata, 54 de ani. Ce cadou a primit de la Basescu.

Liderul liberal Crin Antonescu implineste, sambata, 54 de ani si a declarat inca de vineri ca a primit de la presedintele Traian Basescu un buchet de trandafiri, relateaza Mediafax. Intrebat daca a primit pana acum vreun mesaj de la presedintele Traian Basescu cu ocazia zilei de nastere, Antonescu a spus: Am primit, da, deja, desi ziua mea e abia maine. Da, flori. Trandafiri, dar nu rosii, a adaugat Antonescu. Citeste si Ce i-a trimis Basescu lui Ponta de ziua lui Intrebat cum va .

Crin Antonescu implineste, astazi, 54 de ani. Basescu l-a felicitat si i-a trimis trandafiri

Cel de-al doilea om in stat, Crin Antonescu, isi sarbatoreste astazi ziua de nastere in sanul familiei. Presedintele Senatului a primit inca de ieri un buchet de trandafiri de la presedintele Traian Basescu.

Crin Antonescu: PNL nu impune parlamentarilor sai din Comisia pentru Rosia Montana sa nu se deplaseze in aceasta localitate. Alegerile prezidentiale sunt o tema pentru 2014

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri ca nu are nimic impotriva ca parlamentarii PNL membrii in Comisia pentru proiectul Rosia Montana sa se deplaseze in aceasta localitate, pentru a sta de vorba cu oamenii de acolo, dupa ce in urma cu o saptamana afirmase ca respectiva Comisie va avea resedinta la Bucuresti si ca nu se face comisia la intrarea in galerie.

Crin Antonescu: Am primit deja un mesaj de la Traian Basescu si trandafiri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus vineri ca a primit deja, de la presedintele Traian Basescu, un buchet de trandafiri, desi ziua sa este sambata. Da, am primit deja mesaj de la Traian Basescu -.

Crin Antonescu, de acord cu deplasarea parlamentarilor din Comisia speciala la Rosia Montana

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a explicat, vineri, ca desi PNL va vota impotriva proiectuluiRosia Montana, el este de acord cu deplasarea parlamentarilor din Comisia speciala la Rosia Montana.

Crin Antonescu, de acord cu deplasarea parlamentarilor din Comisia speciala la Rosia Montana

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a explicat, vineri, ca desi PNL va vota impotriva proiectuluiRosia Montana, el este de acord cu deplasarea parlamentarilor din Comisia speciala la Rosia Montana.

Noul Cod Rutier nu va fi introdus pe ordinea de zi a guvernului mai devreme de doua saptamani - Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat vineri ca la nivelul conducerii liberalilor s-a decis ca noul Cod Rutier sa nu fie introdus pe ordinea de zi a guvernului in urmatoarele doua saptamani, pentru a oferi mai mult timp dezbaterii publice.

Crin Antonescu: Nu am cerut niciun fel de garantie de la PSD privind candidatura la prezidentiale

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca a vorbit la telefon cu premierul Victor Ponta despre temele aflate pe agenda Parlamentului, despre comisia comuna Rosia Montana, subliniind ca discutia nu.

Crin Antonescu, intr-o sedinta cu liderii PNL din tara

Liderul PNL Crin Antonescu discuta, la aceasta ora, la Palatul Parlamentului, cu membrii Biroului Permanent National in cadrul sedintei lunare a acestui for.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )