Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cristi Borcea, audiat la DNA in dosarul judecatoarei Geanina Terceanu

Antena3 Antena3,
Cristi Borcea, audiat la DNA in dosarul judecatoarei Geanina Terceanu

Cristi Borcea, audiat la DNA. continuă pe Antena3

Cristi Borcea, audiat la DNA in dosarul judecatoarei Geanina Terceanu

Cristi Borcea a fost adus la DNA, astazi, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi mituit-o pe judecatoarea din Dosarul Transferurilor, pentru a fi achitat.

Povestile fascinante ale sotiilor si amantelor lui Cristi Borcea

O sotie cu acte si cel putin doua amante oficiale! Cam asa a fost dintotdeauna viata lui Cristi Borcea, fostul boss dinamovist care acum isi spala in inchisoare pacatele din dosarul transferurilor. Nici dupa.

Fiica lui Cristi Borcea intervine in scandalul cu Valentina Pelinel. Ce mesaj impresionant a postat adolescenta pe Facebook

Melissa, fiica de 11 ani a lui Cristi Borcea, este afectata de scandalul in care este implicat tatal ei. Melissa i-a scris un mesaj lui Serban Huidu, dupa ce acesta l-a criticat pe Cristi Borcea. Am primit un mesaj.

Veste cumplita despre Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel

Telenovela Borcea este departe de a se incheia. Alina Borcea a ales tacerea dupa ce a plans in emisiunea lui Maruta, Cristi Borcea a fost externat vineri, Valentina Pelinel este in vacanta, iar copiii.

De ce nu divorteaza Cristi Borcea de Alina! La mijloc ar fi multi bani!

Cristi Borcea nu pare ca va divorta prea repede de Alina, chiar si daca si-ar dori acest lucru. La mijloc sunt multe complicatii financiare. Iata ce se spune.

Cristi Borcea, vizita surpriza in aceasta seara. Cine a batut la poarta Arestului Central

Cristi Borcea a fost vizitat in aceasta seara, in Arestul Politiei Capitalei, de fosta sa sotie, Mihaela. Mihaela Borcea, care a fost insotita de cei trei copii ai ei, i-a adus fostului actionar de la FC Dinamo.

Noi dezvaluiri despre conditiile in care sta Cristi Borcea la inchisoare! Gigi Becali a spus tot

Cristi Borcea este subiectul celui mai mare scandal monden al anului 2016, dupa ce Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata. Nasul lui, Gigi Becali, nu mai vrea sa vorbeasca despre acest subiect, dar a.

Sinteza zilei: Dezvaluiri uluitoare despre trecutul lui Cristi Borcea. Cum a facut avere si cine l-a ajutat

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini din apartamentele de lux al lui Cristi Borcea din America, precum si detalii despre cum a facut avere fostul actionar de la FC Dinamo. Sorin Georgescu, fratele.

Nimeni nu se astepta la asta. Ce i-ar fi dezvaluit Cristi Borcea sotiei lui. A recunoscut totul

Scandalul anului continua astazi cu un nou episod. Valentina Pelinel ar fi ramas insarcinata si in 2010 cu Cristi Borcea, dar ar fi pierdut copilul. Cel putin asta sustine o sursa citata de presa mondena.

Ispravile lui Cristi Borcea starnesc indignare: Ne-a facut de barfa. Matusile lui fac confesiuni explozive

E bogat, celebru, iar viata lui amoroasa e o adevarata telenovela! Cristi Borcea a intat in gura satului si de acolo nu-l mai scoate nimeni! Noroc cu matusile lui care ii sar in aparare!E frumos, e.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )