Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ispravile lui Cristi Borcea starnesc indignare: Ne-a facut de barfa. Matusile lui fac confesiuni explozive

Antena3 Antena3,
Ispravile lui Cristi Borcea starnesc indignare: Ne-a facut de barfa. Matusile lui fac confesiuni explozive

E bogat, celebru, iar viata lui amoroasa e o adevarata telenovela! Cristi Borcea a intat in gura satului si de acolo nu-l mai scoate nimeni! Noroc cu matusile lui care ii sar in aparare!E frumos, e. continuă pe Antena3

Fiica lui Cristi Borcea intervine in scandalul cu Valentina Pelinel. Ce mesaj impresionant a postat adolescenta pe Facebook

Melissa, fiica de 11 ani a lui Cristi Borcea, este afectata de scandalul in care este implicat tatal ei. Melissa i-a scris un mesaj lui Serban Huidu, dupa ce acesta l-a criticat pe Cristi Borcea. Am primit un mesaj.

De ce nu divorteaza Cristi Borcea de Alina! La mijloc ar fi multi bani!

Cristi Borcea nu pare ca va divorta prea repede de Alina, chiar si daca si-ar dori acest lucru. La mijloc sunt multe complicatii financiare. Iata ce se spune.

Cristi Borcea, in vizorul Administratiei Penitenciarelor. Ce risca fostul actionar Dinamo daca a incalcat prevederile pentru permisii

Cristi Borcea este vizat de o noua ancheta. Administratia Penitenciarelor a demarat o ancheta dupa ultimul scandal in care e implicat Cristi Borcea, scrie click. ro, pentru a vedea daca fostul actionar Dinamo a incalcat traseul stabilit in permisia de 5.

Veste cumplita despre Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel

Telenovela Borcea este departe de a se incheia. Alina Borcea a ales tacerea dupa ce a plans in emisiunea lui Maruta, Cristi Borcea a fost externat vineri, Valentina Pelinel este in vacanta, iar copiii.

Cristi Borcea, vizita surpriza in aceasta seara. Cine a batut la poarta Arestului Central

Cristi Borcea a fost vizitat in aceasta seara, in Arestul Politiei Capitalei, de fosta sa sotie, Mihaela. Mihaela Borcea, care a fost insotita de cei trei copii ai ei, i-a adus fostului actionar de la FC Dinamo.

Nimeni nu se astepta la asta. Ce i-ar fi dezvaluit Cristi Borcea sotiei lui. A recunoscut totul

Scandalul anului continua astazi cu un nou episod. Valentina Pelinel ar fi ramas insarcinata si in 2010 cu Cristi Borcea, dar ar fi pierdut copilul. Cel putin asta sustine o sursa citata de presa mondena.

Cristi Borcea, vizita surpriza in arest

Este zi de vizita pentru Cristi Borcea, la Arestul Central. Abia iesit din spital, dupa ce inima l-a tradat in plin scandal, fostul actionar de la Dinamo ar putea fi vizitat, cel mai probabil, de sotia sa.

Povestile fascinante ale sotiilor si amantelor lui Cristi Borcea

O sotie cu acte si cel putin doua amante oficiale! Cam asa a fost dintotdeauna viata lui Cristi Borcea, fostul boss dinamovist care acum isi spala in inchisoare pacatele din dosarul transferurilor. Nici dupa.

Viata lui Cristi Borcea si 10 momente despre esecul Romaniei

Cristi Borcea este intruchiparea tuturor pacatelor care au distrus Romania dupa Revolutie. Un personaj corupt, imbogatit din video, bisnita si butelii, clovn cu trabuc in gura dansand ca Shakira, platitor de spagi pentru diplome intr-un dispret maxim fata de educatie, pasionat de fotomodele si de masini de lux, autor de puscarie. ii scriem viata cu mahnire, sperand ca cei tineri vor intelege ce e de inteles din aceasta poveste: asa nu!.

Cristi Borcea a fost transferat din spital in arest

Fostul actionar al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost externat vineri de la Spitalul de Urgenta Floreasca si este transferat catre arest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )