Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Dumitrescu, noul sef interimar de la Senat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cristian Dumitrescu, noul sef interimar de la Senat

Cristian Dumitrescu va prelua functia de presedinte interimar al Senatului Romaniei, potrivit presei. continuă pe Ziarul Bursa

Cristian Dumitrescu (PSD), presedinte interimar al Senatului, dupa demisia lui Crin Antonescu

Update 10. 19 - Vicepresedintele Senatului, senatorul PSD de Vrancea Cristian Dumitrescu, a fost desemnat miercuri, cu majoritate de voturi, presedinte interimar al Senatului pana la momentul alegerii, de catre.

Cristian Dumitrescu (PSD), interimar la Senat. Conducerea Senatului a luat act de demisia lui Crin Antonescu

Update 10. 19 - Cristian Dumitrescu PSD), vicepresedinte al Senatului, preiainterimar functia de presedinte al Senat, dupa demisia de ieri a lui Crin Antonescu. Presedintele Traian Basescu a declarat, marti.

Sedinta de urgenta la Senat. Cristian Dumitrescu, interimar la Senat, in locul lui Crin Antonescu

Update 10. 19 - Cristian Dumitrescu, vicepresedinte al Senatului, preiainterimar sefia la Senat. Stirea initiala 10. 09Biroul Permanent al Senatului se reuneste la aceasta ora, pentru a lua act de.

Cristian Dumitrescu, interimar la sefia Senatului. Surse: Tariceanu, propunerea USD pentru conducerea Camerei

Conducerea Senatului a luat act de demisia lui Crin Antonescu. in cadrul sedintei de urgenta a Camerei, Cristian Dumitrescu a fost propus presedintele interimar al Senatului. in calitate de vicepresedinte al.

Cristian Dumitrescu, interimar la sefia Senatului. ...

Cristian Dumitrescu: In sedinta Senatului s-a constatat demisia lui Crim Antonescu. S-a constatat vacanta functiei. Biroul Permanent desemneaza un vicepresedinte care preia atributiile presedintelui Senatului pana la numirea unui alt presedinte al Senatului. Eu am fost desemnat ca vicepresedinte cu atributii de presedinte al Senatului. A fost adoptat o hotarare in acest sens care va fi publicata in MO. Luni vom avea un birou permanent care va stabili activitatea Senatului pentru .

LIVE Se alege noul sef al FRF. Mircea Sandu ramane presedinte onorific. ...

UPDATE: Cvorumul este indeplinit. Surse de la Casa Fotbalului spun ca seful FRF va fi stabilit azi, indiferent de numarul celor prezenti in sala. In sala de la Casa Fotbalului sunt prezenti 171 de membri, cu putin peste limita minima de 2/3 din totalul de 250, necesara pentru a avea loc alegerile. Mai este putin timp pana va fi ales noul sef al FRF. Mircea Sandu a stat in fruntea Federatiei 23 de ani. In sala se voteaza numirea lui Mircea Sandu ca presedinte de onoare. El este ales in cele .

Surse: Tariceanu ar putea fi noul sef al Senatului.

Senatorul Calin Popescu Tariceanu l-ar putea inlocui pe Crin Antonescu in functia de presedinte al Senatului, dupa demisia liderului liberal, sustin surse citate de B1 TV. Citeste si: Crin Antonescu a DEMISIONAT de la sefia Senatului Tariceanu discuta cu Victor Ponta in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, marti, in plenul Parlamentului ca demisioneaza din functia de presedinte al Senatului. Decizia a venit dupa ce acesta i-a cerut .

LIVE Se alege noul sef al FRF. Candidatii isi prezinta programele. ...

UPDATE: Vasile Avram isi incheie discursul: Urechile mele si telefonul vor fi deschise pentru voi. ------- Cvorumul a fost indeplinit in cele din urma, iar Mircea Sandu a facut o prezentare sumara a celor cinci candidati. Vasile Avram este primul care are cuvantul pentru a-si sustine candidatura in fata membrilor prezenti la Casa Fotbalului. Favoritul lui Mircea Sandu este Gheorghe Chivorchian, fost sef de club si membru care a activat in structurile FRF. El si cu Avram au cea mai mare .

UPDATE. Cine va fi noul sef al FRF. Sedinta decisiva a Adunarii Generale a Federatiei. ...

Presedintele in exercitiu al FRF, Mircea Sandu, le-a transmis, miercuri, membrilor federatiei sa voteze noul presedinte asa cum le dicteaza constiinta si nu cum le spune vreun grup de interese, conform Mediafax. Votati asa cum va dicteaza constiinta si nu cum va spune un grup de interese. Viitorului presedinte ii va ramane aceasta mostenire. Luptati impotriva pariurilor ilicite si a discriminarii. Nu trebuie decat sa slujim interesele fotbalului romanesc. Fiti o familie adevarata si .

Cine va fi noul sef al FRF. Sedinta decisiva a Adunarii Generale a Federatiei.

Adunarea Generala de alegeri a Federatiei Romane de Fotbal FRF) a inceput, la ora 10. 00, la Casa Fotbalului, in cadrul acesteia urmand sa fie ales noul presedinte al forului fotbalistic roman, informeaza Mediafax. Citeste si: Cine a ramas in lupta pentru presedintia FRF dupa ce Gica Popescu a fost scos din cursa Comitetului Executiv al FRF, intrunit inainte de Adunarea Generala, a luat act de faptul ca unul dintre candidati, Gheorghe Popescu, nu va mai putea participa la alegeri. Citeste .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )