Libnet.ro
UNICEF

18:00

Criza din Ucraina, o bomba cu ceas! 10 consecinte asupra economiei globale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Criza din Ucraina, o bomba cu ceas! 10 consecinte asupra economiei globale

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nu-i este frica de NATO, raspunzand comentariului unui jurnalist care a prezentat Alianta drept o tumoare canceroasa. Acelasi jurnalist rus a subliniat in martie ca Rusia ramane singura. continuă pe Wall-Street Ro

Avioanele NATO intensifica zborurile deasupra tarii noastre pentru a monitoriza criza din Ucraina

Avioanele NATO vor intensifica zborurile deasupra tarii noastre in zilele urmatoare, pentru monitorizarea crizei din Ucraina. Parlamentarii au cerut o intarire a prezentei romanesti in sistemul aerian de.

Avioanele NATO intensifica zborurile deasupra tarii noastre pentru a monitoriza criza din Ucraina

Avioanele NATO vor intensifica zborurile deasupra tarii noastre in zilele urmatoare, pentru monitorizarea crizei din Ucraina. Parlamentarii au cerut o intarire a prezentei romanesti in sistemul aerian de.

Criza din Ucraina: Rusia critica atitudinea SUA dupa acordul de la Geneva: Amenintarea cu noi sanctiuni este total inacceptabila/ SUA ameninta din nou Rusia cu sanctiuni

Rusia si-a exprimat vineri dezamagirea fata de modul in care Statele Unite au evaluat acordul international pentru detensionarea crizei din Ucraina, convenit joi la Geneva, afirmand ca amenintarea privind impunerea unor noi sanctiuni impotriva Moscovei de catre Washington este total inacceptabila. UPDATE: Casa Alba a avertizat, vineri, Rusia ca se va confrunta cu sanctiuni mai dure daca nu respecta acordul de la Geneva sau daca ia masuri pentru trimiterea de forte ruse in estul Ucrainei, transmite Reuters.

Criza din Ucraina. Barack Obama: Nu avem nicio certitudine ca se va respecta acordul de la Geneva. Vom pregati noi sanctiuni

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama a declarat, joi, nu are nicio certitudine ca acordul de la Geneva privind Ucraina va permite o detensionare a crizei la fata locului si a avertizat ca, in caz de impas, SUA si Europa vor impune noi sanctiuni Moscovei. Acestea vor fi pregatite impreuna cu premierul britanic David Cameron, dupa cum au convenit cei doi lideri intr-o discutie telefonica.

Rusia: Franta lanseaza acuzatii gratuite privind criza din Ucraina

Franta lanseaza acuzatii gratuite la adresa Rusiei in criza ucraineana, sustine Ministerul rus de Externe, reactionand la acuzatiile sefului diplomatiei franceze, Laurent Fabius.

FIJ se declara ingrijorata de violentele la adresa jurnalistilor care relateaza despre criza din Ucraina

Federatia Internationala a Jurnalistilor a tras un semnal de alrama cu privire la agravarea conditiilor de munca ale jurnalistilor care acopera criza din Ucraina, victime ale unor acte de violenta sau.

Criza din Ucraina, analizata astazi la Geneva. Putin, considerat omul negru care alimenteaza tensiunile din estul tarii

Estul si Vestul se vor intalni, astazi, la Geneva pentru a incerca sa ajunga la un compromis in ceea ce priveste criza din Ucraina. Totusi, oficialii occidentali se tem ca Vladimir Putin, presedintele Rusiei, va incerca sa mentina starea de incertitudine din estul Ucrainei.

Investitorii se retrag din Rusia: Economia tarii s-a contractat in primele trei luni ale acestui an in contextul crizei din Ucraina

Rusia incepe sa resimta consecintele implicarii in criza din Ucraina, economia ruseasa contractandu-se in primele trei luni ale acestui an, potrivit ministrului rus alEconomiei Alexei Ulyukayev. Astfel,.

Companiile din Polonia si-au redus estimarile pentru trimestrul doi, din cauza crizei din Ucraina

Companiile din Polonia si-au revizuit in scadere previziunile de crestere a afacerilor in trimestrul al doilea, din cauza escaladarii crizei din Ucraina, informeaza Bloomberg. Pe de alta parte, a crescut numarul.

Canada trimite sase avioane de razboi in Europa de Est, in contextul crizei din Ucraina

Oficialii canadieni vor trimite sase avioane de vanatoare de tip F-18 in Europa de Est, pentru a consolida capacitatile NATO, in contextul agravarii crizei din Ucraina. Anuntul a fost facut joi de premierul.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )