Libnet.ro
UNICEF

09:30

Criza din Ucraina: Ianukovici anunta un scrutin prezidential anticipat

B1 B1,
Criza din Ucraina: Ianukovici anunta un scrutin prezidential anticipat

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat vineri un scrutin prezidential anticipat, transmite AFP. Ianukovici accepta totodata o reforma constitutionala si formarea unui guvern de uniune nationala. continuă pe B1

Violentele din Ucraina: Ianukovici anunta un scrutin prezidential anticipat. Peste 5.000 de manifestanti, adunati la Kiev

00: Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat vineri un scrutin prezidential anticipat, transmite AFP. Ianukovici accepta totodata o reforma constitutionala si formarea unui guvern.

Violentele din Ucraina: Ianukovici anunta un scrutin prezidential anticipat, bataie in Parlamentul de la Kiev. Se cere eliberarea Iuliei Timosenko

37: Opozitia de la Kiev a propus vineri in Parlament un proiect de lege vizand amnistirea manifestantilor si a cerut din nou eliberarea fostului premier Iulia Timosenko.

UCRAINA. Ianukovici anunta alegeri anticipate.

Presedintele Viktor Ianukovici a anuntat vineri un scrutin prezidential anticipat, transmite AFP, citat de Mediafax. Ianukovici accepta totodata o reforma constitutionala si formarea unui guvern de uniune nationala, potrivit unui comunicat emis de presedintie. Anunt lansarea unei proceduri in vederea unor alegeri prezidentiale anticipate, a declarat presedintele ucrainean, citat intr-un comunicat, fara sa precizeze o data in acest sens. Lansez, de asemenea, procesul de revenire la .

Merkel, Obama si Putin: Avem nevoie de o solutie politica pentru criza din Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel, presedintele american Barack Obama si presedintele rus Vladimir Putin au decis joi gasirea unei solutii politice pentru criza din Ucraina, cat mai curand posibil, anunta Berlinul, conform AFP.

Investitorii straini: Criza din Ucraina da posibilitatea Romaniei sa arate ca este altfel

Criza din Ucraina ne da posibilitatea sa aratam ca Romania este altfel, dar situatia trebuie gestionata foarte bine, prin intelegerea modului in care un investitor strain se uita in regiune, a declarat Steven van Groningen, vicepresedintele Consiliului.

IMAGINI LIVE cu IADUL din Ucraina. Ianukovici decreteaza DOLIU NATIONAL. Conflict extrem la granita cu Romania

UPDATE: PROTESTEUCRAINA: Puteti trimite poze si informatii noi despre situatia din Ucraina pe adresa de mail site@antena3. roUPDATE:Presedintele Viktor Ianukovici a anuntat ca va decreta zi de doliu.

Traian Basescu, ingrijorat de situatia din Ucraina: Ianukovici sa nu foloseasca Armata in reprimarea protestelor din strada

Presedintele Traian Basescu isi reafirma profunda ingrijorare fata de degradarea continua a situatiei din Ucraina. Traian Basescu spune ca situatia actuala poate degenera intr-un conflict de proportii .

IMAGINI LIVE cu IADUL din Ucraina. Ianukovici decreteaza joi zi de DOLIU NATIONAL. Vezi reactia RUSIEI

UPDATE: PROTESTEUCRAINA: Puteti trimite poze si informatii noi despre situatia din Ucraina pe adresa de mail site@antena3. roUPDATE: Parlamentarii rusi din Duma de Stat camera inferioara) au facut.

Criza din Ucraina: UE spune ceea ce a zis Germania.

Sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, si organismul pe care-l conduce, Serviciul European pentru Actiune Externa SEAE), pierd mult timp cu incercarile de a coordona pozitiile divergente ale tarilor europene cu privire la strategia de urmat in cazul crizei din Ucraina, situatie intalnita si in alte dosare, statele UE nereusind in prezent sa convina asupra unei abordari unitare, se remarca intr-un articol publicat luni de cotidianul Le Monde, ce evoca aparitia unui posibil leadership .

Viktor Ianukovici cedeaza in fata protestatarilor: anunta alegeri prezidentiale anticipate

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat vineri un scrutin prezidential anticipat, o reforma constitutionala si formarea unui guvern de unitate nationala, tot atatea concesii majore in urma baii de sange de joi, in centrul Kievului, relateaza.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )