Libnet.ro
UNICEF

06:00

Criza francului elvetian: Ponta vrea sa lase Parlamentul sa decida

România Liberă România Liberă,
Criza francului elvetian: Ponta vrea sa lase Parlamentul sa decida

Victor Ponta s-a exprimat, luni, in favoarea unei legi a insolventei personale, elaborata intr-un mod rational, insa a subliniat ca Parlamentul este cel care trebuie sa ia decizii privind criza persoanelor fizice care au credite in franci elevetieni. continuă pe România Liberă

ANPC: Este necesara o solutie legislativa pentru impartirea riscurilor in criza francului elvetian. Care este raspunsul bancilor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) sustine ca a intreprins toate demersurile necesare pentru a indeplini rolul de mediator in relatia dintre banci si consumatori in criza francului elvetian si apreciaza ca este necesara o solutie legislativa prin care sa se impuna impartirea riscurilor si aplicarea principiului echitatii.

Criza francului elvetian si confiscarea Romaniei online

Este lesne de observat cum se confisca Romania online pe diverse teme politice, economice, sociale s. a. Practic, Facebookul este folosit ca masa de manevra pentru diverse interese legitime sau nu, corecte sau nu. Iata, de pilda, exemplul crizei francului elvetian.

Criza francului elvetian: Valcov, intalnire cu bancile pentru a gasi solutii

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, se va intalni luni seara cu sefii celor opt banci care au in portofolii credite in franci elvetieni pentru a ajunge de comun acord la o solutie pentru clientii cu imprumuturi in aceasta moneda, informeaza Mediafax.

Criza francului elvetian. Ca sa nu ii fie vanduta casa la o licitatie, o familie trebuie sa plateasca o cautiune de 21.000 de lei

O familie din Buzau care are credit in franci elvetieni si nu si-a mai putut achita ratele din cauza cresterii monedei e in situatia de a-si pierde casa, aceasta fiind scoasa la licitatie. Pentru oprirea temporara a procedurii de executare silita, oamenilor li s-a cerut o cautiune de 21. 000 de lei, scrie Mediafax.

Solutiile Guvernului la criza creditelor CHF. Ponta: Sa lasam Parlamentul sa decida. Valcov mai are o intalnire cu bancile, pentru identificarea solutiilor Executivului

Premierul Victor Ponta s-a exprimat, luni, in favoarea unei legi a insolventei personale, elaborata intr-un mod rational, insa a subliniat ca Parlamentul este cel care trebuie sa ia decizii privind criza persoanelor fizice care au credite in franci elevetieni. In schimb, ministrul Finantelor, Darius Valcov, a mentionat ca va avea si luni seara o intalnire cu bancile care au acordat credite in framnci elvetieni in Romania, pentru identificarea unor solutii pe care Guvernul sa le prezinte Parlamentului.

Victor Ponta vrea modernizarea legilor sigurantei nationale in 2015

Victor Ponta a declarat luni ca vrea modernizarea legilor sigurantei nationale in 2015, pe fondul unor conditii regionale foarte dificile. Ponta nu a spus daca e vorba despre un nou proiect legislativ sau de proiectul mai vechi existent in Parlament, dar a declarat ca normele legislative sunt foarte vechi, din 1990, si vedem ca au loc transformari importante.

Victor Ponta vrea relansarea discutiei privind legile sigurantei nationale

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca liderii coalitiei de guvernare isi doresc relansarea discutiei privind legile sigurantei nationale, el aratand ca in anul 2015 se poate lua o decizie privind modernizarea acestor legi, care nu au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )