Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cseke Attila, propunerea UDMR pentru Sanatate (SURSE).

România Liberă România Liberă,
Cseke Attila, propunerea UDMR pentru Sanatate (SURSE).

Ministerul Sanatatii ar putea fi preluat de UDMR, au declarat surse politice pentru B1TV. Cseke Attila a mai fost ministru al Sanatatii. Pana acum, favorit sa preia portofoliul era social democratul Nicolae Banicioiu. Viitorul cabinet va avea 17 ministere si patru vicepremieri din partea PSD, UNPR, PC si UDMR. UDMR a impus o serie de conditii pentru asigurarea sprijinului pentru Guvernul Ponta 3: cel putin doua ministere, plus un set de probleme sensibile legat de drepturile minoritatilor . continuă pe România Liberă

Cseke Attila, propunerea UDMR pentru sanatate (SURSE).

Ministerul Sanatatii ar putea fi preluat de UDMR. Cseke Attila, care a mai fost ministru al Sanatatii, ar fi propunerea UDMR pentru acest minister, au declarat surse politice pentru B1TV. Pana acum, favorit sa preia portofoliul era social democratul Nicolae Banicioiu. Viitorul cabinet va avea 17 ministere si patru vicepremieri din partea PSD, UNPR, PC si UDMR. UDMR a impus o serie de conditii pentru asigurarea sprijinului pentru Guvernul Ponta 3: cel putin doua ministere, plus un set de .

Cseke Attila, propunerea UDMR pentru Sanatate. Ponta nu vrea sa cedeze MS. ...

Ponta nu vrea sa cedeze ministerul Sanatatii UDMR, Uniunea amenintand ca nu mai doreste, astfel, intrarea la guvernare, au declarat surse politice pentru B1tv. ro. --- Ministerul Sanatatii ar putea fi preluat de UDMR, au declarat surse politice pentru B1TV. Cseke Attila a mai fost ministru al Sanatatii. Pana acum, favorit sa preia portofoliul era social democratul Nicolae Banicioiu. Viitorul cabinet va avea 17 ministere si patru vicepremieri din partea PSD, UNPR, PC si UDMR. UDMR a .

Surse: Cseke Attila, propunerea UDMR pentru Ministerul Sanatatii

Surse politica afirma ca PSDva ceda ministerul Sanatatii UDMR, informeaza B1 TV. Mai precis, Cseke Attila, care a mai fost ministru al Sanatatii, va fi propunerea UDMR pentru Sanatate. Pana acum, fav.

Surse: Cseke Attila, propunerea UDMR pentru Ministerul Sanatatii. Negocierile dintre PSD si UDMR, in impas

40:Negocierile dintre PSD si UDMRsunt in impas. Premierul Victor Ponta nu vrea sa cedeze ministerul Sanatatii UDMR, Uniunea amenintand ca nu mai doreste, astfel, intrarea la guvernare. Su.

Cine este Cseke Attila, omul pe care UDMR vrea sa-l impuna la Sanatate

Negocierile dintre PSD si UDMR sunt in impas din cauza lui Cseke Attila, pe care ungurii il doresc in fruntea ministerului Sanatatii. Attila s-a mai ocupat de portofoliul Sanatatii, in timpul guvernarii Boc II, intre anii 2009 si 2011, fiind celde-al 19-lea ministru postdecembrist.

Pacientii ataca posibila numire a lui Cseke Attila la Sanatate

Presedintele Asociatiei pentru Protectia Pacientilor, Vasile Barbu, s-a declarat total nemultumit de posibila numire a lui Cseke Attila la Ministerul Sanatatii, asa cum ar cerut UDMR la negocierile cu USD,.

Attila Korodi, nominalizat pentru Ministerul Mediului, a cerut rezilierea contractului Rosia Montana Gold Corporation

Premierul Victor Ponta l-a nomilazat joi pe Atilla Korodi, deputat UDMR, pentru sefia Ministerului Mediului. Korodi a mai ocupat aceasta functie intre aprilie 2007 - decembrie 2008, in Guvernul Tariceanu, si in aprilie 2012, in Guvernul Ungureanu. De-a lungul celor doua mandate, Atilla Korodi s-a remarcat drept un opozant al proiectului minier de la Rosia Montana. Acesta a oprit in 2008 procedura de evaluare a impactului proiectului Rosia Montana Gold Corporation RMGC) asupra mediului, dupa ce instanta a anulat certificatul de urbanism pentru exploatare, iar in 2012 a recomandat acelasi lucru si a cerut o reevaluare juridica a proiectului. In 2013, a acuzat Guvernul Ponta ca a pasat Parlamentului raspunderea in ceea ce priveste decizia de incepere a exploatarii miniere de la Rosia Montana. Premierul Victor Ponta s-a declarat, dupa castigarea puterii, un sustinator al proiectului Rosia Montana, dupa ce il criticase cand era in opozitie.

Negocierile dintre Ponta si UDMR, pentru formarea noului guvern, amanate pentru aceasta dimineata

Negocierile dintre premierul Victor Ponta si liderii UDMR, pentru formarea noului guvern, au fost amanate pentru aceasta dimineata. Printre pretentiile UDMR se afla renuntarea la procesele cu primarii.

Ce conditii pune UDMR pentru sustinerea Guvernului

Doua ministere, un vicepremier si retragerea proceselor - acestea sunt numai cateva dintre conditiile puse de UDMR pentru a intra la guvernare. Premierul Victor Ponta negociaza, in mod oficial, cu UDMR pentru a.

Ponta a SEMNAT protocolul cu UDMR, pentru intrarea la guvernare

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )