Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ponta a SEMNAT protocolul cu UDMR, pentru intrarea la guvernare

Antena3 Antena3,
Ponta a SEMNAT protocolul cu UDMR, pentru intrarea la guvernare

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se. continuă pe Antena3

Ponta a SEMNAT protocolul cu UDMR, pentru intrarea la guvernare. Guvernul Ponta III, la 16:30

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

Ponta a semnat protocolul cu UDMR. Maghiarii intra la guvernare cu 2 ministere, un post de vicepremier si 14 secretari de stat

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

Negocierile dintre Ponta si UDMR, pentru formarea noului guvern, amanate pentru aceasta dimineata

Negocierile dintre premierul Victor Ponta si liderii UDMR, pentru formarea noului guvern, au fost amanate pentru aceasta dimineata. Printre pretentiile UDMR se afla renuntarea la procesele cu primarii.

UDMR cere mandat de la Consiliul Reprezentantilor Unionali pentru intrarea la guvernare.

UDMR va cere, sambata, mandat de la Consiliul Reprezentantilor Unionali pentru a purta negocieri cu premierul in vederea intrarii la guvernare, conform B1. ro. Presedintele formatiunii, Kelemen Hunor, sustine ca a fost sunat de premierul Victor Ponta, care a invitat Uniunea la o discutie privind soarta Guvernului si majoritatea parlamentara. Potrivit lui, UDMR are in vedere doua sau trei ministere, insa acest lucru se va stabili in functie de structura coalitiei guvernamentale. Citeste si: .

Ce conditii pune UDMR pentru sustinerea Guvernului

Doua ministere, un vicepremier si retragerea proceselor - acestea sunt numai cateva dintre conditiile puse de UDMR pentru a intra la guvernare. Premierul Victor Ponta negociaza, in mod oficial, cu UDMR pentru a.

Cseke Attila, propunerea UDMR pentru sanatate (SURSE).

Ministerul Sanatatii ar putea fi preluat de UDMR. Cseke Attila, care a mai fost ministru al Sanatatii, ar fi propunerea UDMR pentru acest minister, au declarat surse politice pentru B1TV. Pana acum, favorit sa preia portofoliul era social democratul Nicolae Banicioiu. Viitorul cabinet va avea 17 ministere si patru vicepremieri din partea PSD, UNPR, PC si UDMR. UDMR a impus o serie de conditii pentru asigurarea sprijinului pentru Guvernul Ponta 3: cel putin doua ministere, plus un set de .

Surse: Cseke Attila, propunerea UDMR pentru Ministerul Sanatatii

Surse politica afirma ca PSDva ceda ministerul Sanatatii UDMR, informeaza B1 TV. Mai precis, Cseke Attila, care a mai fost ministru al Sanatatii, va fi propunerea UDMR pentru Sanatate. Pana acum, fav.

UPDATE. Protocolul UDMR-USD, semnat luni la 15:30.

UPDATE 14:20 - Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca luni, la ora 15. 30, va fi semnat acordul politic UDMR-USD, precizand ca Uniunea va intra la guvernare cu ministri si secretari de stat si pe programul guvernamental aprobat de Parlament in decembrie 2012. Anterior, conducerea UDMR a aprobat prin vot intrarea la guvernare, Uniunea dorind sa aiba un post de vicepremier si portofoliile Culturii si Mediului. Potrivit lui Kelemen, organizatia sa va avea un post de vicepremier, ministerele .

UPDATE. Protocolul UDMR-USD, semnat: Korodi, la Ministerul Mediului si infiintarea liniei ...

08 - Premierul Victor Ponta a infirmat ca in protocolul semnat intre USD si UDMR exista prevederi pentru infiintarea liniei maghiare a UMF Targu Mures, precum pentru si arborarea steagurilor minoritatilor nationale pe cladirile de stat. 30 - Conform protocolului semnat intre USD si UDMR, Attila Korodi va conduce Ministerul Mediului, informeaza B1. ro. Maghiarii au renuntat la solicitarea de a-l avea inapoi in fruntea Ministerul Sanatatii pe Cseke Attila. In protocol se mai .

Cseke Attila, propunerea UDMR pentru Sanatate. Ponta nu vrea sa cedeze MS. ...

Ponta nu vrea sa cedeze ministerul Sanatatii UDMR, Uniunea amenintand ca nu mai doreste, astfel, intrarea la guvernare, au declarat surse politice pentru B1tv. ro. --- Ministerul Sanatatii ar putea fi preluat de UDMR, au declarat surse politice pentru B1TV. Cseke Attila a mai fost ministru al Sanatatii. Pana acum, favorit sa preia portofoliul era social democratul Nicolae Banicioiu. Viitorul cabinet va avea 17 ministere si patru vicepremieri din partea PSD, UNPR, PC si UDMR. UDMR a .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )