Libnet.ro
UNICEF

21:00

UPDATE. Protocolul UDMR-USD, semnat luni la 15:30.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Protocolul UDMR-USD, semnat luni la 15:30.

UPDATE 14:20 - Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca luni, la ora 15. 30, va fi semnat acordul politic UDMR-USD, precizand ca Uniunea va intra la guvernare cu ministri si secretari de stat si pe programul guvernamental aprobat de Parlament in decembrie 2012. Anterior, conducerea UDMR a aprobat prin vot intrarea la guvernare, Uniunea dorind sa aiba un post de vicepremier si portofoliile Culturii si Mediului. Potrivit lui Kelemen, organizatia sa va avea un post de vicepremier, ministerele . continuă pe România Liberă

UPDATE. Protocolul UDMR-USD, semnat: Korodi, la Ministerul Mediului si infiintarea liniei ...

08 - Premierul Victor Ponta a infirmat ca in protocolul semnat intre USD si UDMR exista prevederi pentru infiintarea liniei maghiare a UMF Targu Mures, precum pentru si arborarea steagurilor minoritatilor nationale pe cladirile de stat. 30 - Conform protocolului semnat intre USD si UDMR, Attila Korodi va conduce Ministerul Mediului, informeaza B1. ro. Maghiarii au renuntat la solicitarea de a-l avea inapoi in fruntea Ministerul Sanatatii pe Cseke Attila. In protocol se mai .

Protocolul USD, semnat. Dragnea, despre Tariceanu: USD nu face alianta cu o persoana fizica.

Protocolul intre PC si PSD -USD - a fost semnat, vineri, in judetul Teleorman. Liviu Dragnea si Daniel Constantin au semnat intelegerea pentru constituirea Uniunii Social-Democrate. Imi pare rau ca USL s-a rupt, USL a fost o alinta politica, a fost o stare de spirit, un grup politic in care eram camarazi, a spus Dragnea. Prin USD, incercam sa ducem mai departe ce am stabilit in interiorul USL, a mai spus Liviu Dragnea. Vicepremierul a mai spus a discutat, ieri, la telefon, cu Crin .

UDMR decide pana luni la pranz daca intra in Guvernul USD. Kelemen: Nu negociez cu Voiculescu.

Kelemen Hunor a declarat vineri seara, intr-o conferinta de presa, ca sambata va analiza toate datele si va decide daca UDMR va intra la Guvernare, in USD. O decizie definitiva va fi luata insa pana luni la pranz. UDMR vrea un post de vicepremier, insa Kelemen spune ca nu pune conditii, ci doar discuta. Citeste si: UDMR. Marko Bela: Fara noi nu e reforma in tara, nu exista progres Hunor a mai spus ca el va discuta cu Ponta, nu cu Voiculescu sau orice alta persoana. Liderii partidelor vor .

Kelemen Hunor: UDMR decide pana luni la pranz daca intra in Guvernul USD. Nu negociez cu Voiculescu

Kelemen Hunor a declarat vineri seara, intr-o conferinta de presa, ca sambata va analiza toate datele si va decide daca UDMR va intra la Guvernare, cu USD. Hunor a mai precizat ca UDMR se gandeste la.

Sedinta de urgenta USD, convocata, luni, la 14.30.

Sefii partidelor componente ale USD, respectiv PSD, UNPR si PC, se vor reuni in sedinta, luni, la ora 14. 30, reuniunea urmand a avea loc cel mai probabil la Palatul Parlamentului, in contextul discutiilor politice privind structura noului Guvern, potrivit unor surse din PSD, informeaza Mediafax. Pe de alta parte, potrivit unor surse politice, premierul Victor Ponta a plecat, luni dimineata, de la Guvern, el aflandu-se, la ora transmiterii acestei stiri, intr-o intrevedere cu liderul UDMR, .

UPDATE. VIDEO. UDMR vrea sa intre la guvernare. Cere Mediul, Cultura si un post de vicepremier.

UPDATE: Seful CJ Harghita, Borboly Csaba, sustine ca UDMR nu ar trebui sa intre la guvernare, deoarece e un guvern pentru sase - sapte luni, iar tot ce ar obtine acum se poate anula dupa alegerile prezidentiale din noiembrie, conform Hotnews. Maghiarii ar fi solicitat doua ministere plus o functie de vicepremier dar au pus si conditii politice: retragerea statului roman din procesele impotriva primarilor care au arborat steagul secuiesc, adoptarea unui act normativ care sa legalizeze .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )