Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPDATE. VIDEO. UDMR vrea sa intre la guvernare. Cere Mediul, Cultura si un post de vicepremier.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. UDMR vrea sa intre la guvernare. Cere Mediul, Cultura si un post de vicepremier.

UPDATE: Seful CJ Harghita, Borboly Csaba, sustine ca UDMR nu ar trebui sa intre la guvernare, deoarece e un guvern pentru sase - sapte luni, iar tot ce ar obtine acum se poate anula dupa alegerile prezidentiale din noiembrie, conform Hotnews. Maghiarii ar fi solicitat doua ministere plus o functie de vicepremier dar au pus si conditii politice: retragerea statului roman din procesele impotriva primarilor care au arborat steagul secuiesc, adoptarea unui act normativ care sa legalizeze . continuă pe România Liberă

UDMR. Kelemen Hunor: Voi cere, la CRU, mandat pentru negocieri privind intrarea la guvernare.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, dupa reuniunea Consiliului Consultativ al presedintilor organizatiilor teritoriale ale UDMR, de la Targu Mures, ca a discutat cu acestia toate variantele posibile legate de invitatia facuta Uniunii de catre premierul Victor Ponta privind intrarea la guvernare, iar sambata va cere mandat de la Consiliul Reprezentantilor Unionali CRU) mandat pentru negocieri, informeaza Mediafax. Kelemen Hunor a precizat ca la CRU nu se va vota nici .

UPDATE. VIDEO. Pambuccian, despre USL: Sa ramana impreuna, asa cum i-a votat electoratul lor.

Liderul minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, a declarat, marti, la B1 TV, ca grupul nu este interesat sa intre la guvernare si ca USL sa ramana impreuna. // Sa-si respecte electoratul si sa ramana impreuna, asa cum i-a votat electoratul lor. Noi nu ne dorim sa intram la guvernare. Problema noastra nu este legata de toata nebunia asta la care asistam. Nu am discutat chestiuni de genul asta sa intre la guvrnare, n. red. ), a precizat .

UPDATE. VIDEO. Antonescu: Decizia PNL este una ireversibila. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu a sustinut, miercuri, declaratii de presa privind decizia PNL de a iesi de la Guvernare, dar si despre demisia lui Calin Popescu Tariceanu. Antonescu spune ca Tariceanu s-a pus intr-o situatie ridicola, urcand, prin spatele partidului, la usa lui Victor Ponta. mai mult, Antonescu a spus ca Tariceanu l-a sunat din biroul lui Victor Ponta. Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta .

UPDATE. VIDEO. Sarbu: Antonescu traieste in alta lume.

UPDATE: Presedintele PNL, Crin Antonescu, traieste in alta lume atunci cand afirma ca PNL va sta in opozitie doar doua saptamani, a declarat marti liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, anunta Mediafax. Nu vreau sa il jignesc, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar cred ca traieste in alta lume, a spus Ilie Sarbu. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a avertizat joi seara PSD ca, in situatia in care decide sa-i inlature pe liberali de la guvernare, atunci PNL nu mai intra in opozitie pentru .

UPDATE. VIDEO. Tariceanu si-a dat demisia din PNL. ...

UPDATE: Calin Popescu Tariceanu a confirmat faptul ca si-a prezentat demisia din PNL, mentionand ca in cursul diminetii i-a telefonat presedintelui PNL, Crin Antonescu, sa accepte reluarea discutiilor cu premierul, in sensul continuarii USL, raspunsul acestuia fiind negativ. El a precizat ca a avut o discutie in cursul diminetii cu presedintele PNL, Crin Antonescu, legat de continuarea negocierilor din USL pentru a se ajunge la un comun acord, conform Mediafax. De dimineata i-am dat un .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )