Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE. VIDEO. Pambuccian, despre USL: Sa ramana impreuna, asa cum i-a votat electoratul lor.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Pambuccian, despre USL: Sa ramana impreuna, asa cum i-a votat electoratul lor.

Liderul minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, a declarat, marti, la B1 TV, ca grupul nu este interesat sa intre la guvernare si ca USL sa ramana impreuna. // Sa-si respecte electoratul si sa ramana impreuna, asa cum i-a votat electoratul lor. Noi nu ne dorim sa intram la guvernare. Problema noastra nu este legata de toata nebunia asta la care asistam. Nu am discutat chestiuni de genul asta sa intre la guvrnare, n. red. ), a precizat . continuă pe România Liberă

UPDATE. Pambuccian, despre USL: Sa ramana impreuna, asa cum i-a votat electoratul lor.

Liderul minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, a declarat, marti, la B1 TV, ca grupul nu este interesat sa intre la guvernare si ca USL sa ramana impreuna. Sa-si respecte electoratul si sa ramana impreuna, asa cum i-a votat electoratul lor. Noi nu ne dorim sa intram la guvernare. Problema noastra nu este legata de toata nebunia asta la care asistam. Nu am discutat chestiuni de genul asta sa intre la guvrnare, n. red. ), a precizat Pambuccian. --- Liderul grupului .

Varujan Pambuccian infirma ideea unor negocieri la Guvern: Cei din USL trebuie sa ramana impreuna, asa cu i-a votat electoratul

Liderul grupului minoritatilor, Varujan Pambuccian, a infirmat, marti, ca s-ar fi dus la Guvern sa negocieze o eventuala functie in Executivul care ar ramane dupa plecarea liberalilor. Nu am negociat.

Varujan Pambuccian infirma ideea unor negocieri la Guvern: Cei din USL trebuie sa ramana impreuna, asa cum i-a votat electoratul

Liderul grupului minoritatilor, Varujan Pambuccian, a infirmat, marti, ca s-ar fi dus la Guvern sa negocieze o eventuala functie in Executivul care ar ramane dupa plecarea liberalilor. Nu am negociat.

Mircea Badea, despre USL: De rupt, se rup sigur

Mircea Badea a comentat marti, in cadrul rubricii Citzen Badea din cadrul emisiunii 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, subiectul posibilei ruperi a USL. De rupt, se rup sigur. Ca nu se rup acum, ca Ponta.

UPDATE. VIDEO. Sarbu: Antonescu traieste in alta lume.

UPDATE: Presedintele PNL, Crin Antonescu, traieste in alta lume atunci cand afirma ca PNL va sta in opozitie doar doua saptamani, a declarat marti liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, anunta Mediafax. Nu vreau sa il jignesc, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar cred ca traieste in alta lume, a spus Ilie Sarbu. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a avertizat joi seara PSD ca, in situatia in care decide sa-i inlature pe liberali de la guvernare, atunci PNL nu mai intra in opozitie pentru .

UPDATE. VIDEO. Ponta: Termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie. ...

UPDATE: Surse PSD au declarat, pentru Mediafax, ca formula noului Guvern, format de USD dupa retragerea PNL, va ajunge in Parlament in 4 martie. --- Premierul Victor Ponta le-a cerut, din nou, liberalilor, sa pastreze guvernarea si a dat asigurari ca senatorii USD nu vor sprijini inlaturarea lui Crin Antonescu de la Senat. El a precizat ca termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, cand expira interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI. // Facem apel .

UPDATE. VIDEO. intalnire Ponta - Campeanu. Ministrul ar fi suferit un accident vascular.

UPDATE: Victor Ponta a spus, luni, ca Mariana Campeanu ar fi suferit un accident vascular, sambata, din cauza acuzatiilor vehiculate in ultima perioada. // --- Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze din postul de ministru. El a precizat ca a discutat cu Mariana Campeanu luni dimineata. Citeste si: Campeanu: Ma gandesc la demisie din .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3082 seconds )