Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. VIDEO. intalnire Ponta - Campeanu. Ministrul ar fi suferit un accident vascular.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. intalnire Ponta - Campeanu. Ministrul ar fi suferit un accident vascular.

UPDATE: Victor Ponta a spus, luni, ca Mariana Campeanu ar fi suferit un accident vascular, sambata, din cauza acuzatiilor vehiculate in ultima perioada. // --- Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze din postul de ministru. El a precizat ca a discutat cu Mariana Campeanu luni dimineata. Citeste si: Campeanu: Ma gandesc la demisie din . continuă pe România Liberă

UPDATE. intalnire Ponta - Campeanu. Ministrul ar fi suferit un accident vascular.

UPDATE: Victor Ponta a spus, luni, ca Mariana Campeanu ar fi suferit un accident vascular, sambata, din cauza acuzatiilor vehiculate in ultima perioada. --- Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze din postul de ministru. El a precizat ca a discutat cu Mariana Campeanu luni dimineata. Citeste si: Campeanu: Ma gandesc la demisie din cauza .

intalnire Ponta - Campeanu. Ministrul refuza sa demisioneze.

Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze din postul de ministru. El a precizat ca a discutat cu Mariana Campeanu luni dimineata. Citeste si: Campeanu: Ma gandesc la demisie din cauza stresului Intrebat daca aceasta a decis sa demisioneze, Ponta a raspuns ca nu. Joi, liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca a discutat cu ministrul Muncii, Mariana .

VIDEO Ponta: Mariana Campeanu a suferit sambata un accident vascular. Isi continua activitatea la minister

Premierul Victor Ponta a declarat dupa sedinta PSD de luni ca ministrul Muncii Mariana Campeanu a suferit sambata un accident vascular. Surse medicale au declarat pentru mediafax ca Mariana Campeanu a suferit un accident vascular minor iar luni a fost consultata, fara a fi internata. Amintim ca Ministrul Muncii a participat, duminica, la Conferinta teritoriala de alegeri a PNL Hunedoara.

Ponta: Mariana Campeanu a avut accident vascular sambata, i-am spus sa stea linistita in aceste doua zile

Mariana Campeanu a suferit un accident vascular cerebral sambata. Premierul Victor Ponta a declarat ca stie despre aceasta problema de sanatate a ministrului Muncii si ca a avut astazi o discutie cu.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Mariana Campeanu. Ministrul Muncii nu vrea sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze dupa ce a fost acuzata ca si-ar fi pensionat preferential sotul pe caz de boala. Saptamana trecuta Traian Basescu a cerut ca aceasta sa fie demisa.

UPDATE. VIDEO. Ponta: Termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie. ...

UPDATE: Surse PSD au declarat, pentru Mediafax, ca formula noului Guvern, format de USD dupa retragerea PNL, va ajunge in Parlament in 4 martie. --- Premierul Victor Ponta le-a cerut, din nou, liberalilor, sa pastreze guvernarea si a dat asigurari ca senatorii USD nu vor sprijini inlaturarea lui Crin Antonescu de la Senat. El a precizat ca termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, cand expira interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI. // Facem apel .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )