Libnet.ro
UNICEF

01:05

intalnire Ponta - Campeanu. Ministrul refuza sa demisioneze.

România Liberă România Liberă,
intalnire Ponta - Campeanu. Ministrul refuza sa demisioneze.

Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze din postul de ministru. El a precizat ca a discutat cu Mariana Campeanu luni dimineata. Citeste si: Campeanu: Ma gandesc la demisie din cauza stresului Intrebat daca aceasta a decis sa demisioneze, Ponta a raspuns ca nu. Joi, liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca a discutat cu ministrul Muncii, Mariana . continuă pe România Liberă

UPDATE. intalnire Ponta - Campeanu. Ministrul ar fi suferit un accident vascular.

UPDATE: Victor Ponta a spus, luni, ca Mariana Campeanu ar fi suferit un accident vascular, sambata, din cauza acuzatiilor vehiculate in ultima perioada. --- Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze din postul de ministru. El a precizat ca a discutat cu Mariana Campeanu luni dimineata. Citeste si: Campeanu: Ma gandesc la demisie din cauza .

UPDATE. VIDEO. intalnire Ponta - Campeanu. Ministrul ar fi suferit un accident vascular.

UPDATE: Victor Ponta a spus, luni, ca Mariana Campeanu ar fi suferit un accident vascular, sambata, din cauza acuzatiilor vehiculate in ultima perioada. // --- Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze din postul de ministru. El a precizat ca a discutat cu Mariana Campeanu luni dimineata. Citeste si: Campeanu: Ma gandesc la demisie din .

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Mariana Campeanu. Ministrul Muncii nu vrea sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze dupa ce a fost acuzata ca si-ar fi pensionat preferential sotul pe caz de boala. Saptamana trecuta Traian Basescu a cerut ca aceasta sa fie demisa.

Sedinta la CSAT. Premierul Victor Ponta, invitat in lipsa

Premierul Victor Ponta a fost invitat, in lipsa, la o sedinta CSAT, sambata, la ora 17:00. Conform unui comunicat al Guvernului Romaniei, Victor Ponta l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea pentru a.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit sambata dupa-amiaza. Ponta nu participa la sedinta

Guvernul a anuntat ca premierul Victor Ponta a fost informat de convocarea unei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), pentru sambata, la ora 17.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )