Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE. VIDEO. Sarbu: Antonescu traieste in alta lume.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Sarbu: Antonescu traieste in alta lume.

UPDATE: Presedintele PNL, Crin Antonescu, traieste in alta lume atunci cand afirma ca PNL va sta in opozitie doar doua saptamani, a declarat marti liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, anunta Mediafax. Nu vreau sa il jignesc, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar cred ca traieste in alta lume, a spus Ilie Sarbu. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a avertizat joi seara PSD ca, in situatia in care decide sa-i inlature pe liberali de la guvernare, atunci PNL nu mai intra in opozitie pentru . continuă pe România Liberă

Sarbu: Antonescu traieste in alta LUME! PNL: NU avem cum sa ramanem in acest Guvern

UPDATE: Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, traieste in alta lume atunci cand afirma ca PNL va sta in opozitie doar doua saptamani.

Sarbu: Antonescu traieste in alta lume daca spune ca PNL va sta in opozitie doar doua saptamani

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, traieste in alta lume atunci cand afirma ca PNL va sta in opozitie doar doua saptamani. El a facut.

VIDEO. Sarbu: Asteptam decizia PNL si vorbim cu UDMR.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca social - democratii au majoritate si singuri si ca au semnat un protocol cu UDMR. Citeste si: Delegatia Permanenta PNL decide, marti seara, daca liberalii se retrag de la guvernare Am spus ca daca domnul Crin Antonescu doreste, ca depinde de dansul, mereu am tratat lucrurile astea cu seriozitate. Noi nu am venit sa amenintam. Daca el ne ameninta, sigur, o luam ca atare. Depinde de domnul Antonescu, ca acum nu mai vrea nimic. Sunt .

UPDATE. VIDEO. Ponta: Termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie. ...

UPDATE: Surse PSD au declarat, pentru Mediafax, ca formula noului Guvern, format de USD dupa retragerea PNL, va ajunge in Parlament in 4 martie. --- Premierul Victor Ponta le-a cerut, din nou, liberalilor, sa pastreze guvernarea si a dat asigurari ca senatorii USD nu vor sprijini inlaturarea lui Crin Antonescu de la Senat. El a precizat ca termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, cand expira interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI. // Facem apel .

UPDATE. VIDEO. Pambuccian, despre USL: Sa ramana impreuna, asa cum i-a votat electoratul lor.

Liderul minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, a declarat, marti, la B1 TV, ca grupul nu este interesat sa intre la guvernare si ca USL sa ramana impreuna. // Sa-si respecte electoratul si sa ramana impreuna, asa cum i-a votat electoratul lor. Noi nu ne dorim sa intram la guvernare. Problema noastra nu este legata de toata nebunia asta la care asistam. Nu am discutat chestiuni de genul asta sa intre la guvrnare, n. red. ), a precizat .

UPDATE. VIDEO. intalnire Ponta - Campeanu. Ministrul ar fi suferit un accident vascular.

UPDATE: Victor Ponta a spus, luni, ca Mariana Campeanu ar fi suferit un accident vascular, sambata, din cauza acuzatiilor vehiculate in ultima perioada. // --- Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze din postul de ministru. El a precizat ca a discutat cu Mariana Campeanu luni dimineata. Citeste si: Campeanu: Ma gandesc la demisie din .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )