Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sedinta de urgenta USD, convocata, luni, la 14.30.

România Liberă România Liberă,
Sedinta de urgenta USD, convocata, luni, la 14.30.

Sefii partidelor componente ale USD, respectiv PSD, UNPR si PC, se vor reuni in sedinta, luni, la ora 14. 30, reuniunea urmand a avea loc cel mai probabil la Palatul Parlamentului, in contextul discutiilor politice privind structura noului Guvern, potrivit unor surse din PSD, informeaza Mediafax. Pe de alta parte, potrivit unor surse politice, premierul Victor Ponta a plecat, luni dimineata, de la Guvern, el aflandu-se, la ora transmiterii acestei stiri, intr-o intrevedere cu liderul UDMR, . continuă pe România Liberă

Sedinta USD, convocata la 14.30, in contextul intrarii UDMR la guvernare

Conducerile PSD, UNPR siPCse vor reuni in sedinta luni, la ora 14. 30, cel mai probabil la Palatul Parlamentului, pentru a discuta structura noului Guvern, sustin surse din PSD. PremierulVictor.

UPDATE. Protocolul UDMR-USD, semnat luni la 15:30.

UPDATE 14:20 - Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca luni, la ora 15. 30, va fi semnat acordul politic UDMR-USD, precizand ca Uniunea va intra la guvernare cu ministri si secretari de stat si pe programul guvernamental aprobat de Parlament in decembrie 2012. Anterior, conducerea UDMR a aprobat prin vot intrarea la guvernare, Uniunea dorind sa aiba un post de vicepremier si portofoliile Culturii si Mediului. Potrivit lui Kelemen, organizatia sa va avea un post de vicepremier, ministerele .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )