Libnet.ro
UNICEF

12:00

CSM a avizat arestarea preventiva a Alinei Bica

B1 B1,
CSM a avizat arestarea preventiva a Alinei Bica

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a incuviintat, vineri, arestarea preventiva a Alinei Bica, dupa ce joi seara daduse unda verde doar pentru retinere si arest la domiciliu. continuă pe B1

CSM aproba arestarea preventiva a Alinei Bica, dupa ce DNA a prezentat noi probe in urma audierilor

Sectia pentru procurori a Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat vineri arestarea preventiva a Alinei Bica, procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, dupa ce DNA a prezentat noi probe in urma audierilor.

CSM a avizat arestarea preventiva a Alinei Bica. Kovesi: S-au extins cercetarile pentru alte trei fapte de coruptie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a incuviintat, vineri, arestarea preventiva a Alinei Bica, dupa ce joi seara daduse unda verde doar pentru retinere si arest la domiciliu.

Deputatii au avizat arestarea preventiva a lui Ion Dinita (PC)

Camera Deputatilor a avizat arestarea preventiva a deputatului PC Ion Dinita, cercetat pentru dare de mita si instigare la abuz in serviciu in dosarul presedintelui Consiliului Judetean Brasov, Aristotel.

CSM, unda verde pentru arestarea preventiva a Alinei Bica

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a incuviintat, vineri, arestarea preventiva a procurorului-sef DIICOT, Alina Bica, dupa ce joi seara aprobase doar retinerea si arestul la domiciliu.

Deputatii au avizat arestarea preventiva a lui Ion Dinita (PC) si Ioan Adam (PSD)

Camera Deputatilor s-a reunit, marti, pentru a vota avizele de incuviintare a arestarii preventive in cazul mai multor deputati. Prima incuviintare a fost cea pentru Ion Dinita PC), cercetat pentru dare de.

Deputatii au avizat arestarea preventiva a lui Ion Dinita (PC), Ioan Adam (PSD) si Mircea Rosca (PNL)

Camera Deputatilor s-a reunit, marti, pentru a vota avizele de incuviintare a arestarii preventive in cazul mai multor deputati. Prima incuviintare a fost cea pentru Ion Dinita PC), cercetat pentru dare de.

Surse: Numele lui Dorin Cocos ar aparea in dosarul Alinei Bica. 10 milioane de euro din prejudiciul de peste 60 de milioane ar fi ajuns la fostul sot al Elenei Udrea

Dorin Cocos ar fi primit 10 milioane de euro pentru sprijinul pe care i l-ar fi acordat omului de afaceri Gheorghe Stelian pentru a obtine despagubirile de la ANRP, au declarat pentru Digi 24 surse apropiate anchetei care o vizeaza pe Alina Bica. Informatia apare intr-una dintre declaratiile luate in dosarul DNA in care acestia cer arestarea preventiva a procurorului sef DIICOT. Sursele au mai declarat pentru postul de stiri citat ca si numele fostei sotii a acestuia, Elena Udrea, ar fi mentionat in acest caz, insa fara a putea preciza in ce context.

Sefa DIICOT, Alina Bica, si-a petrecut prima noapte in arest. Procurorii DNA cer arestarea preventiva pentru abuz in serviciu

Sefa DIICOT, Alina Bica se afla in arestul Politiei Capitalei, iar astazi procurorii DNA vor cere instantei arestarea preventiva a acesteia, pentru abuz in serviciu. CSM nu doreste insa ca Bica sa ramana.

Traian Basescu, despre retinerea Alinei Bica: Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele in functie, Traian Basescu, a facut un scurt comentariu, vineri, referitor la situatia Alinei Bica, sefa DIICOT, care a fost retinuta, joi seara, pentru abuz in serviciu. Nimeni nu e mai presus .

Procurorul sef al DIICOT, Alina Bica, retinuta pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA au dispus aseara punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 20. 2014, a Alinei Bica, in prezent procuror sef DIICOT, membra a Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, din cadrul ANRP, la data faptelor, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2375 seconds )