Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum il ajuta legea pe Dan Diaconescu sa amane plata pentru Oltchim

Hotnews Hotnews,
Cum il ajuta legea pe Dan Diaconescu sa amane plata pentru Oltchim

Dan Diaconescu nu este obligat, din punct de vedere legal, sa incheie contractul de vanzare-cumparare a Oltchim in termen de maxim 10 zile din momentul in care a fost declarat adjudecatar al licitatiei. Cel putin asa sustin avocatii sai care invoca HG 577/2002, art. Potrivit actului normativ, in termen de 10 zile de la data intocmirii procesului-verbal comisia de negociere si ofertantul declarat castigator vor putea definitiva si incheia contractul de vanzare-cumparare de actiuni. Practic, partile implicate pot incheia contractul in 10 zile, dar nu sunt obligate. In cazul in care va fi eliminat din licitatie, Dan Diaconescu va actiona statul in judecata. continuă pe Hotnews

Dan Diaconescu: Termenul prevazut pentru plata in schimbul cumpararii Oltchim este 14 februarie 2013. Cer demisia lui Victor Ponta

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat, duminica seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, ca cere oficial demisia premieruluiVictor Ponta.

Dan Diaconescu: Iata banii pentru muncitorii de la Oltchim!

Dan Diaconescu mai are doar ziua de azi la dispozitie sa semneze contractul pentru privatizarea Oltchim. Afaceristul a declarat ca Guvernul este de vina ca nu se semneaza contractul. Diaconescu sustine ca.

Dan Diaconescu: Avem banii pentru Oltchim. Astept o formula legala de la Ponta pentru a plati

Dan Diaconescu a declarat luni dimineata ca detine banii pentru a cumpara Oltchimul, pe care o sa-i plateasca Guvernului dupa ce va primi o formula legala in acest sens. Noi avem banii. Noi luam banii.

Dan Diaconescu: Daca negocierile pentru Oltchim se anuleaza luni, combinatul intra in lichidare judiciara

Dan Diaconescu, a prezentat duminica seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, dovada ca are banii necesari pentru a plati suma de 203 milioane de lei necesare privatizarii.

Liviu Pop: Daca Dan Diaconescu nu plateste pentru Oltchim, va plati impreuna cu cineva ...

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat pentru Gandul ca daca privatizarea combinatului Oltchim va esua in conditiile in care Dan Diaconescu nu va plati cele 45 de milioane de euro pana luni, cineva trebuie sa plateasca, iar printre cei care ar putea suferi in urma acestei situatii ar putea fi Dan Diaconescu si cineva din Guvern. Trebuie sa fim foarte clari. Statul roman nu si-a dorit acest show mediatic, mai ales pe tema sensibila a Oltchimului. Procedura de privatizare este .

Liviu Pop: Daca Dan Diaconescu nu plateste pentru Oltchim, va plati impreuna cu cineva din Guvern

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, sustine ca daca privatizarea combinatului Oltchim va esua, adica Dan Diaconescu nu va plati cele 45 de milioane de euro pana luni, cineva trebuie sa plateasca.

Dan Diaconescu: In caietul de sarcini termenul de plata pentru privatizarea Oltchim este 14 februarie 2013. / Pe laptopul lui Remus Vulpescu rula muzica la negocieri - Dragoste la prima vedere si Tudor Gheorghe. / Domnul Vulpescu mi-a zis Diaconescu, arat

Dan Diaconescu a prezentat, duminica seara, la B1 Tv, un document guvernamental, sustinand ca termenul prevazut in aceasta hartie pentru plata in schimbul cumpararii Oltchim este 14 februarie 2013: La Oltchim a fost prima licitatie castigata de cineva care nu a dat spaga. Aceasta licitatie a fost facuta cu dedicatie, trebuia sa castige o firma care platea pentru Oltchim cat platesc eu maine pentru salarii. In caietul de sarcini termenul de plata este 14 februarie 2013. Eu am spus ca voi plati banii cand voi semna contractul. Eu platesc, ca daca nu platesc, automat contractul semnat devine nul, a afirmat omul de afaceri.

Dan Diaconescu: Luni vin cu trei milioane de euro, in saci, pentru plata salariilor la Oltchim

Dan Diaconescu a declarat, sambata, ca va aduce luni trei milioane de euro, in saci, pentru plata salariilor angajatilor Oltchim Ramnicu Valcea OLT) si ca a prezentat OPSPI o varianta de finantare a.

Avocatul lui Dan Diaconescu: Plata se poate face in termen de 15 zile de la semnarea contractului, cu penalitati

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a declarat, vineri, in emisiunea Aktualitatea de pe B1 TV, ca in cazul semnarii contractului de privatizare, plata se poate face in termen de 15 zile. Fenechiu a .

Avocatii lui Dan Diaconescu, despre suspendarea negocierilor: in momentul asta nu exista ...

Negocierile pe marginea contractului de privatizare a Oltchim au fost suspendate, luni, fara a se comunica o data ulterioara pentru reluarea discutiilor privind plata actiunilor pentru combinatul de la Ramnicu Valcea, au anuntat avocatii lui Dan Diaconescu. In momentul asta nu exista niciun termen cu privire la semnarea contractului, ba da exista 13 februarie, a declarat unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, la iesirea de la sediul Ministerului Economiei. Intrebat de .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2088 seconds )