Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum se apara Ioan Oltean in fata acuzatiilor de favorizare a infractorului

România Liberă România Liberă,
Cum se apara Ioan Oltean in fata acuzatiilor de favorizare a infractorului

Deputatul liberal Ioan Oltean a declarat la iesirea de la DNA ca procurorii i-au adus la cunostinta ca este acuzat de favorizarea infractorului intr-o cauza disjunsa dintr-un dosar mai vechi. continuă pe România Liberă

Ioan Oltean, invinuit intr-un dosar privind fapte de coruptie

Deputatul Ioan Oltean, fost vicepresedinte si secretar general al PDL, a fost audiat de catre procurorii DNA Oradea, surse apropiate anchetei afirmand ca Oltean a fost pus sub invinuire intr-un dosar de coruptie.

Numele lui Ioan Oltean, in scandalul mafiei despagubirilor ANRP

Numele lui Ioan Oltean a aparut si in scandalul mafiei despagubirilor ANRP, dar procurorii nu l-au chemat niciodata la audieri. Se pare ca Oltean era mana-n mana cu Dorin Cocos si cerea un comision de 30%.

Ioan Oltean, pus sub invinuire intr-un dosar privind fapte de coruptie, dupa audieri la DNA Oradea

Deputatul Ioan Oltean a fost audiat joi, timp de o jumatate de ora, de catre procurorii DNA Oradea, intr-un dosar de coruptie in care a si fost pus sub invinuire, transmite Mediafax. Ioan Oltean a mers la DNA.

Ioan Oltean, pus sub invinuire pentru trafic de influenta in dosarul vicepresedintelui CJ Bihor

42 - Deputatul Ioan Oltean a fost pus sub invinuire pentru trafic de influenta in dosarul de coruptie al vicepresedintelui Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss. Oltean este acuzat de procurori ca.

Ioan Oltean, suspect intr-un dosar de coruptie

ACTUALIZARE 14:35 Deputatul Ioan Oltean, fost vicepresedinte si secretar general al PDL, are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie instrumentat de procurorii DNA, potrivit unor surse judiciare, care ne-au precizat ca dosarul nu are legatura cu cel al lui Alexandru Kiss.

Ioan Oltean este urmarit penal intr-un dosar de coruptie

Deputatul PNL Ioan Oltean s-a prezentat, joi, la sediul DNA Oradea unde a fost anuntat ca este urmarit penal intr-un dosar de coruptie. El nu poate fi retinut chiar daca procurorii ar fi avut probe impotriva sa deoarece are imunitate de parlamentara.

Ioan Oltean, fostul vicepresedinte al PDL, pus sub invinuire pentru fapte de coruptie de procurorii DNA Oradea

Ioan Oltean, fostul vicepresedinte si secretar general al PDL, a ajuns, in aceasta dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Oradea. A fost citat de procurori si i s-a adus la cunostinta ca a fost pus sub invinuire pentru fapte de coruptie.

Deputatul Ioan Oltean, audiat la Directia Nationala Anticoruptie Oradea

Ioan Oltean, deputat PNL, a fost audiat joi la DNA Oradea, ca martor in dosarul in care vicepresedintele Consiliului Judetean Oradea, Alexandru Kiss, este acuzat ca ar fi luat mita de peste un milion de euro. Pot.

Deputatul Ioan Oltean, audiat de procurorii DNA intr-un dosar de coruptie

Deputatul Ioan Oltean a fost audiat, joi dimineata, la DNA Oradea, in dosarul de coruptie al vicepresedintelui Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi fost audiat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )