Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioan Oltean, pus sub invinuire pentru trafic de influenta in dosarul vicepresedintelui CJ Bihor

Antena3 Antena3,
Ioan Oltean, pus sub invinuire pentru trafic de influenta in dosarul vicepresedintelui CJ Bihor

42 - Deputatul Ioan Oltean a fost pus sub invinuire pentru trafic de influenta in dosarul de coruptie al vicepresedintelui Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss. Oltean este acuzat de procurori ca. continuă pe Antena3

Ioan Oltean, pus sub invinuire intr-un dosar privind fapte de coruptie, dupa audieri la DNA Oradea

Deputatul Ioan Oltean a fost audiat joi, timp de o jumatate de ora, de catre procurorii DNA Oradea, intr-un dosar de coruptie in care a si fost pus sub invinuire, transmite Mediafax. Ioan Oltean a mers la DNA.

Ioan Oltean, invinuit intr-un dosar privind fapte de coruptie

Deputatul Ioan Oltean, fost vicepresedinte si secretar general al PDL, a fost audiat de catre procurorii DNA Oradea, surse apropiate anchetei afirmand ca Oltean a fost pus sub invinuire intr-un dosar de coruptie.

Ioan Oltean, fostul vicepresedinte al PDL, pus sub invinuire pentru fapte de coruptie de procurorii DNA Oradea

Ioan Oltean, fostul vicepresedinte si secretar general al PDL, a ajuns, in aceasta dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Oradea. A fost citat de procurori si i s-a adus la cunostinta ca a fost pus sub invinuire pentru fapte de coruptie.

Procuror din Parchetul Tribunalului Dolj, retinut de DNA pentru trafic de influenta si santaj

Marius Radu Vladoianu, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta si santaj. in acelasi dosar este urmarit penal si procurorul DIICOT, Ionel Tudosan, pentru complicitate la santaj.

Wigler Solomon, consilierul personal al lui Sorin Oprescu, retinut pentru trafic de influenta: Primarul Capitalei l-a suspendat pe consilier (VIDEO)

15 Sorin Oprescu l-a suspendat pe Wigler Solomon, consilierul sau personal care a fost retinut pentru trafic de influenta, informeaza B1 TV. Consilierul personal al primarului Capitalei, Wigler Solomon, a.

Darius Valcov, urmarit penal in al doilea dosar, pentru trafic de influenta

ACTUALIZARE 12:53 Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale fata de fostul ministru de finante Darius Valcov, intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta in perioada cand acesta era senator.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. Ghiorghioni este acuzat de procurorii DNA ca a cerut de la un om de afaceri un.

Procurorul Marius Vladoianu, din dosarul Gorbunov, retinut pentru trafic de influenta si santaj

Marius Vladoianu, procuror in cadrul Parchetului de pe langa tribunalul Dolj, a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta si santaj.

Numele lui Ioan Oltean, in scandalul mafiei despagubirilor ANRP

Numele lui Ioan Oltean a aparut si in scandalul mafiei despagubirilor ANRP, dar procurorii nu l-au chemat niciodata la audieri. Se pare ca Oltean era mana-n mana cu Dorin Cocos si cerea un comision de 30%.

Cum se apara Ioan Oltean in fata acuzatiilor de favorizare a infractorului

Deputatul liberal Ioan Oltean a declarat la iesirea de la DNA ca procurorii i-au adus la cunostinta ca este acuzat de favorizarea infractorului intr-o cauza disjunsa dintr-un dosar mai vechi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )