Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum se apara Sorin Alexandrescu in fata instantei: Discutia din interceptari se referea la un alt document

B1 B1,
Cum se apara Sorin Alexandrescu in fata instantei: Discutia din interceptari se referea la un alt document

Directorul Antena Grup, Sorin Alexandrescu, a aparut, joi, in fata instantei, incercand sa-si obtina eliberarea din arest si sa fie judecat in libertate. Aflat in boxa acuzatiilor, Alexandrescu a raspuns. continuă pe B1

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, eliberat din arest dupa ce instanta a decis cercetarea sa in libertate

20: Sorin Alexandrescu a fost eliberat din arestul Politiei Capitalei. El a fost asteptat de o masina si nu a dorit sa faca declaratii. Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in.

Seful Antena Group, arestat pe presupuneri. Motivarea instantei in cazul arestarii lui Sorin Alexandrescu

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat in baza unor presupuneri. in motivarea deciziei se arata ca este suficient sa existe indicii pentru o presupusa fapta, si nu dovezi clare. Iata un.

VIDEO Tribunalul Bucuresti judeca joi recursul lui Sorin Alexandrescu la decizia de arestare preventiva

Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa judece, joi, recursul formulat de avocatii lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena Tv Group, la decizia Judecatoriei Sector 1 de arestare preventiva pentru 29 de zile a acestuia, la solicitarea procurorilor DNA. Avocatul lui Alexandrescu, Gheorghita Mateut, a atacat cu recurs hotararea instantei inca de vinerea trecuta, la scurt timp dupa pronuntare.

Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, a fost eliberat

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCSRDS Ioan Bendei, a decis definitiv Tribunalul Bucuresti, care a admis recursul fata de arestarea.

UPDATE Administratia Prezidentiala a reclamat Antena 3 la CNA privind acuzatiile ca Traian Basescu ar fi implicat in anchetarea lui Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group

Administratia prezidentiala a sesizat Consiliul National al Audiovizualului CNA) ca, in emisiunea QA difuzata de Antena 3 sambata 1 iunie, au fost lansate acuzatii defaimatoare si neadevarate la adresa lui Traian Basescu si a Administratiei Prezidentiale, potrivit carora prresedintele ar fi implicat in anchetarea directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu. Administratia prezidentiala a mai sesizat CNA-ul si cu privire la emisiunea La ordinea zilei difuzata luni, 3 iunie, de catre Antena 3 in care s-au lansat acuzatiile ca Traian Basescu ar influenta justitia. Laura Georgescu, presedintele CNA, a propus joi ca posturile de televiziune Antena 3 si Romania TV sa fie sanctionate cu intreruperea emisiei pentru 10 minute in data de 7 iunie 2013, ca urmare a felului in care au prezentat si s-au atacat reciproc in cazul presupusului santaj facut de Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group, la adresa RCSRDS. Impotriva acestei propuneri au votat: Rasvan Popescu, Calin Cristea si Narcisa Iorga. Calin Cristea a propus amendarea celor doua posturi TV, Antena 3 si Romania TV, cu cate 100. 000 de lei. Propunerea a fost sustinuta doar de: Viorel Buda, Rasvan Popescu si Calin CristeaAmbele propuneri nu au avut cvorum necesar, votul fiind amanat pentru o sedinta viitoare. La sedinta au participat doar 8 din cei 11 membri CNA, iar pentru luarea unei decizii era necesar ca cel putin 6 membri sa sustina una dintre propruneri. Se actualizeaza.

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti judeca recursul inaintat de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca joi recursul inaintat de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup, la masura de arestare preventiva pentru 29 de zile. Sorin Alexandrescu a contestat arestarea sa.

Ce relateaza presa internationala despre arestarea lui Sorin Alexandrescu

Presa internationala taxeaza arestarea lui Sorin Alexandrescu. Stirea a aparut pe site-ul publicatiei New Europe, care trateaza politica din tarile Uniunii Europene. Jurnalistii scriu ca Alexandrescu a fost.

Recursul inaintat de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup, se va judeca pe 6 iunie

Recursul inaintat de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup, la masura de arestare preventiva pentru 29 de zile, va fi judecat de magistratii Tribunalului Bucuresti, in data de 6 iunie. Sorin Alexandrescu a.

Administratia Prezidentiala a reclamat Antena 3 la CNA privind acuzatiile ca Traian Basescu ar fi implicat in anchetarea lui Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group

Administratia prezidentiala a sesizat Consiliul National al Audiovizualului CNA) ca, in emisiunea QA difuzata de Antena 3 sambata 1 iunie, au fost lansate acuzatii defaimatoare si neadevarate la adresa lui Traian Basescu si a Administratiei Prezidentiale, potrivit carora prresedintele ar fi implicat in anchetarea directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu. Se actualizeaza.

Recursul in cazul arestarii directorului Antena 1, Sorin Alexandrescu, judecat astazi de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti judeca astazi recursul directorului Antena 1, Sorin Alexandrescu, la arestarea preventiva decisa luni de Judecatoria Sectorului 1. Avocatii lui Alexandrescu se declara increzatori ca va.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )