Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a decurs prima intalnire dintre Ilie Nastase si Ceausescu. Replica lui Nasty l-a facut pe Maurer sa-i suiere printre dinti:Pleaca dracului de aici!

Adevărul Adevărul,
Cum a decurs prima intalnire dintre Ilie Nastase si Ceausescu. Replica lui Nasty l-a facut pe Maurer sa-i suiere printre dinti:Pleaca dracului de aici!

La fel ca acum 40 de ani, cand pe teren alterna lobul cu slice-ul, Ilie Nastase e imprevizibil si cand vorbeste: acum despre securisti, comunisti si Ion Iliescu, un pic mai incolo despre miile de femei din viata lui si despre masinile pe care le-a condus. Fostul mare tenismen a dezvaluit cum a decurs prima intalnire pe care a avut-o cu Nicolae Ceausescu. continuă pe Adevărul

Cum a decurs prima intalnire dintre Ilie Nastase si Ceausescu. Replica lui Nasty l-a facut pe Maurer sa-i suiere printre dinti: Pleaca dracului de aici!

La fel ca acum 40 de ani, cand pe teren alterna lobul cu slice-ul, Ilie Nastase e imprevizibil si cand vorbeste: acum despre securisti, comunisti si Ion Iliescu, un pic mai incolo despre miile de.

Prima intalnire dintre Donald Trump si liderii europeni, marcata de divergente legate de Rusia

Prima intalnire dintre presedintele american Donald Trump si liderii europeni a fost marcata de divergentie in ceea ce priveste Rusia si subiectul comertului international, informeaza AFP,.

VIDEO Divergentele legate de Rusia marcheaza prima intalnire dintre Donald Trump si liderii Europeni / Tusk: Nu sunt 100% sigur ca avem o pozitie comuna in privinta Moscovei

Divergentele dintre Bruxelles si Washington in ceea ce priveste Rusia si chestiunea comertului international au marcat joi prima intalnire, foarte asteptata, dintre presedintele american Donald Trump si cei mai inalti lideri ai UE, scrie AFP. Klaus Iohannis, prezent si el la Bruxelles, a subliniat ca Romania isi doreste, in privinta Rusiei, o abordare unitara la nivelul UE.

Cate femei au trecut de fapt prin patul lui Ilie Nastase: Oricum, stiu ca alea pe care le-am ratat sunt mai multe. Si cand m-oi duce in Rai trebuie sa le pup in fund

Ilie Nastase a castigat 58 de titluri in cariera sa si pe 23 august 1973 a fost declarat primul numar 1 mondial din istoria tenisului. Gratie acestor rezultate, Ilie Nastase a ajuns o vedeta internationala, capatand notorietate pe toate meridianele globului. Nastase a punctat insa si in plan personal, fiind socotit unul dintre cei mai ravniti barbati din lume.

Ilie Nastase, liber sa urmareasca Roland Garros din tribune

Ilie Nastase a fost suspendat de ITF dupaincidentele care au avut loc la meciul de FED Cup jucat la Constanta intre Romania si Marea Britanie, dar va putea urmariRoland Garrosin.

Ilie Nastase MARTURISIRI PICANTE din viata personala! A DEZVALUIT numarul FEMEILOR cu care a avut relatii intime: Cand m-oi duce in Rai trebuie sa le PUP in...

Fostul mare tenismen, Ilie Nastase are o faima de cuceritor recunoscuta in intreaga lume. Viata de sportiv i-a adus multe satisfactii, insa viata personala a fost una tumultoasa care a atras at.

Amintirile lui Ilie Nastase: La 12 ani jucam pe terenul de la Opera, fara arbitru, fara antrenor!

Ilie Nastase considera ca trebuie sa pui pasiune in ceea ce faci ca sa reusesti in tenis, povestind cum a inceput el tenisul.

Ce a spus Ilie Nastase atunci cand a fost intrebat daca Simona Halep se poate impune in acest an la Roland Garros: Problema este ca...

Ilie Nastase a sustinut o conferinta de presa cu ocazia lansarii turneului Tennis Europe Junior Tour U-14, care va avea loc in perioada 22-28 mai, la Centrul National de Tenis.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )