Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum suna cea mai veche piesa muzicala din lume

Adevărul Adevărul,
Cum suna cea mai veche piesa muzicala din lume

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, descoperita in situl arheologic Ugarit din Siria, a fost descifrata. continuă pe Adevărul

Cea mai veche piesa muzicala din lume a fost descoperita in Siria: A fost compusa in urma cu 3.400 ani

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza MaxiSciences. Descifrata de specialisti,.

VIDEO. Cea mai veche piesa muzicala din lume, compusa in urma cu 3.400 de ani

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza maxisciences. com, citat de Mediafax.

AUDIO. Cea mai veche piesa muzicala din lume, descoperita in Siria

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza maxisciences. com. Descifrata de.

VIDEO. DESCOPERIRE. Cea mai veche piesa muzicala din lume a fost gasita in Siria. A fost compusa in urma cu 3.400 de ani

Descifrata de specialisti, piesa muzicala atesta ca in urma cu 3. 400 de ani existau teorii muzicale avansate si a unei game de sapte tonuri, anterioare culturii elene.

Brazilia: Cea mai ampla operatiune de securitate din istorie pentru finala Cupei Mondiale

Autoritatile braziliene au anuntat recent ca vor dispune cea mai ampla operatiune de securitate din istorie pentru finala Cupei Mondiale, programata duminica, relateaza BBC.

O turcoaica de 17 ani care masoara 2,13 m inaltime a fost declarata cea mai inalta adolescenta din lume (FOTO)

O adolescenta de 17 ani din Turcia, care masoara 2,13 metri, a fost declarata oficial cea mai inalta fata din lume, informeaza Daily Mail. Rumeysa Gelgi a primit distinctia Guiness World Record in orasul ei.

SIF Muntenia - cea mai mare apreciere din BET-FI

Actiunile SIF Muntenia SIF4) au marcat cea mai mare crestere dintre titlurile incluse in indicele BET-FI, in perioada 8 iunie-8 iulie 2014, subclasand astfel SIF Moldova SIF2), care a ocupat prima pozitie, in ultimele saptamani, potrivit calculelor ziarului BURSA.

Sexul, cea mai mare obsesie a lui Courtney Love

Courtney Love si-a marcat cea de-a 50 aniversare cu o lista ci 50 de obsesii. Iar in varful clasamentului, cantareata a trecut sexul.

Sondaj CSOP: Mugur Isarescu - creditat cu cea mai mare incredere, urmat de Ponta, Oprescu si Iohannis. USD nu strange jumatate din voturi

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, se bucura de cel mai mare capital de incredere in randul alegatorilor romani, fiind urmat de premierul Victor Ponta, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si de presedintele PNL, Klaus Iohannis, potrivit unui sondaj realizat de CSOP, la comanda PDL. Uniunea Social Democrata, condusa de Victor Ponta, nu reuseste sa adune jumatate din electorat, se mai arata in cercetarea obtinuta de HotNews. ro.

Formula de vanzare, cu galeria cea mai tare

Ai auzit? Da, din prima clipa. Asa mult? Cifrele sunt corecte. Merita? Greu de spus, cert este ca cineva, persoana importanta si serioasa, fizica sau juridica, a dat banii aceia. E asa bun? Vezi raspunsul anterior.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )