Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cupa Mondiala din Brazilia, pe locul doi ca medie de spectatori

Antena3 Antena3,
Cupa Mondiala din Brazilia, pe locul doi ca medie de spectatori

Cupa Mondiala din Brazilia se claseaza pe locul 2 in ceea ce priveste media de specatori, fiind depasita doar de editia din 1994, desfasurata in Statele Unite. inaintea semifinalelor si a finalelor, media. continuă pe Antena3

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa controalele efectuate asupra tuturor jucatorilor prezenti la turneu, a anuntat, luni, dr. Michel DHooghe, presedintele comitetului medical.

LIVE CUPA MONDIALA 2014 Brazilia-Columbia 2-0, David Luiz inscrie golul Campionatului Mondial

Onlinesport transmite, astazi, de la 19:00, LIVE TEXT, primele doua sferturi de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia, dupa cum urmeaza:Franta-Germania 0-1si Brazilia-Columbia 23:00). Apasati aici pentru a urmari minut cu minut desfasurarea in timp real acelor doua partide.

Cupa Mondiala: Schweinsteiger se teme ca Brazilia va fi mai periculoasa fara Neymar

Jucatorul german Bastian Schweinsteiger se teme ca pierderea lui Neymar ii va uni si mai mult pe brazilieni iar Selecao va fi mai periculoasa ca pana acum. Neamtul declara, inaintea semifinalei de Cupa Mondiala dintre Brazilia si Germania, ca prefera ca adversarii sa joace in cea mai buna formula posibila, pentru a fi evitate astfel surprizele.

Avancronica Brazilia-Germania. Prima semifinala la Cupa Mondiala (LIVE, 23:00)

Cupa Mondiala programeaza marti seara de la ora 23:00 prima semifinala in care se infrunta Brazilia si Germania pe Estadio Mineirao din Belo Horizonte.

GOL cu GOL CUPA MONDIALA 2014 Franta-Germania 0-1 si Brazilia-Columbia 2-1

Onlinesport a transmis, vineri, de la 19:00, LIVE TEXT, primele doua sferturi de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia, dupa cum urmeaza:Franta-Germania 0-1si Brazilia-Columbia 2-1. Apasati aici pentru a urmari minut cu minut desfasurarea in timp real acelor doua partide.

Echipa ideala a sferturilor de finala de la Cupa Mondiala

Sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia nu au mai produs spectacolul din faza grupelor si nici macar dramatismul din optimi, atunci cand s-a inregistrat recordul de meciuri care au avut nevoie de.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Argentina - Belgia

Sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia se vor incheia astazi, cand sunt programate ultimele doua meciuri, insa cel mai asteptat duel va avea loc la ora 19, la Brasilia, intre Argentina si.

Uzbekul Irmatov a devenit arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse la Cupa Mondiala

Uzbekul Ravsan Irmatov a devenit arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse la Cupa Mondiala, depasindu-i pe francezul Joel Quiniou, uruguayanul Jorge Larrionda si mexicanul Benito Archundia. Sambata, Irmatov a.

Brazilianul Neymar NU va mai juca la Cupa Mondiala, dupa accidentarea de vineri

Atacantul brazilian Neymar, care a fost scos pe targa in minutul 88 al meciului cu nationala Columbiei, de la Fortaleza, a suferit o fractura de vertebra si nu va mai juca la Cupa Mondiala, a declarat medicul echi.

Neymar, accidentat la meciul cu Columbia: Brazilianul nu va mai evolua la Cupa Mondiala

Atacantul brazilian Neymar a suferit o fractura de vertebra in meciul de vineri cu Columbia si nu va mai juca la Cupa Mondiala. Testele efectuate au aratat ca a suferit o fractura la nivelul celei de-a treia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )