Libnet.ro
UNICEF

3 Iul.

Cupa Romaniei: Dinamo va intalni Pandurii Tg. Jiu, iar Steaua - Otelul Galati

B1 B1,
Cupa Romaniei: Dinamo va intalni Pandurii Tg. Jiu, iar Steaua - Otelul Galati

Steaua va intalni Otelul Galati, iar Dinamo se va duela cu Pandurii Targu Jiu, in sferturile Cuperi Romaniei la fotbal. De asemenea, Viitorul Constanta va juca cu Astra Giurgiu, iar Petrolul cu FC Vaslui. Tragerea. continuă pe B1

Cupa Romaniei: Steaua - Otelul si Dinamo - Pandurii in sferturi

Luni a avut loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorti a partidelor din sferturile Cupei Romaniei la fotbal. Steaua se va duela cu Otelul Galati, Dinamo cu Pandurii, iar Petrolul cu FC Vaslui.

Liga I: FC Viitorul - Pandurii Targu Jiu, scor 0-1

Echipa Pandurii Targu Jiu a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 1-0, formatia FC Viitorul, intr-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, disputat la Chiajna. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de.

Pandurii Targu-Jiu invinge Viitorul si se apropie de podiumul din Liga I

Pandurii Targu-Jiu a castigat duminica deplasarea de la Chiajna, impotriva celor de la Viitorul, scor 1-0, intr-un meci contand in etapa cu numarul XIV, a Ligii I.

Pandurii Targu Jiu, eliminata din Europa League

Pandurii Targu Jiu au fost eliminati din Europa League, dupa ce au pierdut, joi, scor 1 - 2, in partida disputata pe Cluj Arena contra Fiorentinei. Echipa lui Cristian Pustai a inceput bine meciul si au deschis sco.

CUPA ROMANIEI: rezultatele tragerilor la sorti. Dinamo - Pandurii, meciul acestei faze

Luni a avut loc tragerea la sorti pentru sferturile Cupei Romaniei, printre meciurile promitatoare fiind Dinamo - Pandurii.

CUPA ROMANIEI: rezultatele tragerilor la sorti. Dinamo - Pandurii, derbiul acestei faze

Luni a avut loc tragerea la sorti pentru sferturile Cupei Romaniei, printre meciurile promitatoare fiind Dinamo - Pandurii.

LIVETEXT Tragerea la sorti pentru sferturile din Cupa Romaniei

Luni, ora 16. 00, are loc tragerea la sorti pentru sferturile Cupei Romaniei, informatiile fiind disponibile LIVETEXT pe adevarul. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 3 Iul.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )