Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cursuri ca in Evul Mediu: Sute de studenti invata intr-o cladire veche din anul 1862, incadrata in clasa de risc seismic I (VIDEO)

B1 B1,
Cursuri ca in Evul Mediu: Sute de studenti invata intr-o cladire veche din anul 1862, incadrata in clasa de risc seismic I (VIDEO)

Sute de studenti isi risca viata in fiecare zi cand asista la cursuri intr-o cladire veche din anul. 1862! Locatia, care apartine Universitatii din Bucuresti, s-ar putea prabusi. continuă pe B1

Gabriel Biris, MFP: impozitul specific din turism este de tip bazar, de genul masurilor luate in Evul Mediu

Noul impozit forfetar din industria hoteliera si de alimentatie publica - proiect de lege trimis, saptamana trecuta, de presedintele Klaus Iohannis in Parlament pentru reexaminare - este un impozit de tip bazar, un impozit de Evul Mediu si care nu ajuta in niciun fel la modernizarea fiscalitatii in Romania, a declarat pentru News. ro secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP) Gabriel Biris.

Locurile placerilor interzise din Evul Mediu. Cum se relaxau medievalii in SPA-urile vremii, alaturi de prostituate

Marturii pastrate din Evul Mediu aratau cat de populare erau baile publice in secolele trecute, in vremuri in care devenisera locuri in care barbatii isi petreceau ore in sir, mancand, scaldandu-se sau bucurandu-se de divertisment si de compania prostituatelor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )