Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gabriel Biris, MFP: impozitul specific din turism este de tip bazar, de genul masurilor luate in Evul Mediu

Adevărul Adevărul,
Gabriel Biris, MFP: impozitul specific din turism este de tip bazar, de genul masurilor luate in Evul Mediu

Noul impozit forfetar din industria hoteliera si de alimentatie publica - proiect de lege trimis, saptamana trecuta, de presedintele Klaus Iohannis in Parlament pentru reexaminare - este un impozit de tip bazar, un impozit de Evul Mediu si care nu ajuta in niciun fel la modernizarea fiscalitatii in Romania, a declarat pentru News. ro secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP) Gabriel Biris. continuă pe Adevărul

Iohannis a retrimis Parlamentului legea privind impozitul specific in turism

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, ieri, Parlamentului reexaminarea legii privind impozitul specific pentru persoanele juridice care desfasoara activitati in domeniul turistic, hotelier, restaurante, baruri si alimentatie publica.

Declaratia 088 este necesara pentru combaterea evaziunii, nu pentru scopul declarat-Gabriel Biris

Declaratia 088, unul dintre documentele cerute de ANAF contestate puternic de mediul de afaceri, nu este necesara pentru scopul declarat, acela de a evalua intentia si capacitatea de a desfasura activitati taxabile, ci pentru a cunoaste.

Zborul unei drone in zona intravilana din Romania este interzis prin lege

Legislatia romaneasca interzice in acest moment zborul dronelor in spatiile intravilane din tara noastra, iar zborul in extravilan este permis doar dupa certificarea dronei si anuntarea zborului, a declarat, astazi, Octavian Isaila, presedinte al Institutului de Training, Studii si Cercetari pentru Sisteme de Vehicule fara Pilot si specialist in domeniu, potrivit unor surse din presa.

Trailerul exploziv la noul sezon din Narcos este online

Primul sezon din Narcos a facut valuri la nivel international, iar in cateva saptamani, Netflix va publica online cel de-al doilea sezon. ,,Aceasta nu este o vanatoare de oameni, este o invazie. Aceasta se pare ca va fi ideea de baza a noului sezon din Narcos ce va ajunge pe Netflix pe data de 2 [].

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )