Libnet.ro
UNICEF

21:00

Curtea Constitutionala a respins contestatiile privind candidaturile lui Ponta si Macovei

Adevărul Adevărul,
Curtea Constitutionala a respins contestatiile privind candidaturile lui Ponta si Macovei

Curtea Constitutionala a respins marti contestatiile fata de candidaturile lui Victor Ponta si Monica Macovei la alegerile prezidentiale, alte patru contestatii, in cazul lui Iohannis, Tariceanu si Macovei, urmand sa fie solutionate miercuri, au declarat pentru Mediafax surse oficiale. continuă pe Adevărul

CCR a respins contestatiile privind candidaturile lui Ponta si Macovei

Curtea Constitutionala a Romaniei respins, marti, contestatiile fata de candidaturile lui Victor Ponta si Monica Macovei la alegerile prezidentiale. Miercuri Curtea Constitutionala va analiza alte patru contestatii in cazul lui Klaus Iohannis, Monica Macovei si Calin Popescu Tariceanu .

Decizie a Curtii Constitutionale: contestatiile privind candidaturile lui Ponta si Macovei, respinse

Curtea Constitutionala a respins contestatiile fata de candidaturile lui Victor Ponta si Monica Macovei la alegerile prezidentiale, iar alte patru contestatii, in cazul lui Iohannis, Tariceanu si Macovei, urmeaza sa fie solutionate.

Alte doua contestatii inregistrate la Curtea Constitutionala, privind candidaturile lui Ponta si Macovei

Alte doua contestatii fata de candidaturile la alegerile prezidentiale au fost depuse, luni, la Curtea Constitutionala. Acestea ii vizeaza pe Victor Ponta si pe Monica Macovei, ele urmand sa fie judecate,.

Contestatiile privind canditaturile lui Ponta, Iohannis, Macovei si Tariceanu continua sa apara

Alte sapte contestatii privind candidaturile la prezidentiale, care ii vizeaza pe Victor Ponta trei contestatii), Calin Popescu Tariceanu doua), Klaus Iohannis si Monica Macovei cate una), au fost inregistrate la Curtea Constitutionala.

Alte sapte contestatii la Curtea Constitutionala, privind candidaturile lui Ponta, Iohannis, Tariceanu si Macovei

Alte sapte contestatii privind candidaturile la prezidentiale, care ii vizeaza pe Victor Ponta trei contestatii), Calin Popescu Tariceanu doua), Klaus Iohannis si Monica Macovei cate una), au fost .

inca sapte contestatii la CCR privind candidaturile lui Ponta, Iohannis, Tariceanu si Macovei

Alte sapte contestatii privind candidaturile la prezidentiale, care ii vizeaza pe Victor Ponta trei contestatii), Calin Popescu Tariceanu doua), Klaus Iohannis si Monica Macovei cate una), au fost inregistrate, marti, la Curtea Constitutionala .

Curtea Constitutionala a respins sesizarile depuse impotriva candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, duminica seara, cele doua sesizari depuse de persoane fizice impotriva candidaturii liderului PSD, premierul Victor Ponta, la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres.

VIDEO Curtea Constitutionala a respins sesizarile depuse impotriva candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, duminica seara, cele doua sesizari depuse de persoane fizice impotriva candidaturii liderului PSD, premierul Victor Ponta, la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres.

Curtea Constitutionala a respins referendumul pentru alegerea directa a presedintelui de la Chisinau

Curtea Constitutionala a dat aviz negativ initiativei PLDM-PLR de a desfasura la 30 noiembrie, in paralel cu alegerile parlamentare, un referendum de modificare a Constitutiei pentru alegerea directa a presedintelui tarii, transmite IPN.

Curtea Constitutionala: Putine state europene au reglementat obligatia identificarii utilizatorilor de cartele prepay

Curtea Constitutionala precizeaza, referitor la deciziile de neconstitutionalitate luate pentru Legea Big-Brother si cea a cartelelor prepay, ca putine state europene au reglementat obligatia identificarii utilizatorilor de astfel de cartele si ca eficacitatea acestei masuri, a constatat Curtea Europeana, nu a fost dovedita.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )