Libnet.ro
UNICEF

19:00

Curtea Suprema: Deputatul Nicolae Paun poate fi cercetat sub control judiciar. Sentinta nu este definitiva

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema: Deputatul Nicolae Paun poate fi cercetat sub control judiciar. Sentinta nu este definitiva

Judecatorii de la instanta suprema au decis cercetarea sub control judiciar, pentru 60 de zile, a deputatului Nicolae Paun. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi contestata in termen de 48 de ore. continuă pe Adevărul

Deputatul Nicolae Paun, cercetat sub control judiciar: Decizia iCCJ nu este definitiva

Deputatul Nicolae Paun este la un pas de a scapa de arest. Magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie au decis joi ca acesta poate fi cercetat sub control judiciar, informeaza B1 TV. Decizia in.

Dosarul Partida Romilor. Deputatul Nicolae Paun ramane in arest preventiv

Curtea Suprema a respins, marti, contestatia depusa de deputatul Nicolae Paun la decizia prin care i-a fost prelungit mandatul arestare preventiva. Decizia magistratilor este definitiva.

Deputatul Nicolae Paun, plasat sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins astazi cererea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv cu 30 de zile in cazul deputatului Nicolae Paun, in dosarul in care acesta este acuzat de fapte de coruptie privind derularea unor proiecte cu fonduri europene, informeaza surse din media.

Sebastian Ghita, la Curtea Suprema: Deputatul se judeca in dosarul Casa pentru Asesoft (VIDEO)

Sebastian Ghita a ajuns la Curtea Suprema, unde se judeca in dosarul Casa pentru Asesoft, dosar in care e cercetat alaturi de fostul primar din Ploiesti, Iulian Badescu, arata B1.

Deputatul Nicolae Paun, tot mai aproape de libertate

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, joi, cererea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv cu 30 de zile in cazul deputatului Nicolae Paun, in dosarul in care acesta este urmarit penal pentru fapte de coruptie in legatura cu derularea unor proiecte cu fonduri europene.

Deputatul Nicolae Paun, sub control judiciar. inalta Curte nu mai prelungeste arestul preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, joi, cererea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv cu 30 de zile in cazul deputatului Nicolae Paun, in dosarul in care acesta.

Decizie iCCJ: Nicolae Paun ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca Nicolae Paun sa ramana in arest preventiv. Deputatul a depus o cerere prin care acesta solicita inlocuirea arestului preventiv cu masura.

Curtea Suprema a decis stramutarea procesului in care Codruta Kovesi cere daune jurnalistilor Antenei 3

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis stramutarea procesului in care Codruta Kovesi cere daune Antenei 3 pentru prejudiciu de imagine la Curtea de Apel Pitesti. Decizia inaltei Curti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )