Libnet.ro
UNICEF

19:30

Deputatul Nicolae Paun, plasat sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatul Nicolae Paun, plasat sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins astazi cererea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv cu 30 de zile in cazul deputatului Nicolae Paun, in dosarul in care acesta este acuzat de fapte de coruptie privind derularea unor proiecte cu fonduri europene, informeaza surse din media. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatul Nicolae Paun, cercetat sub control judiciar: Decizia iCCJ nu este definitiva

Deputatul Nicolae Paun este la un pas de a scapa de arest. Magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie au decis joi ca acesta poate fi cercetat sub control judiciar, informeaza B1 TV. Decizia in.

Ludovic Orban, audiat la DNA in dosarul in care a fost plasat sub control judiciar

Ludovic Orban s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar, arata B1 TV. Sunt in cadrul.

Curtea Suprema: Deputatul Nicolae Paun poate fi cercetat sub control judiciar. Sentinta nu este definitiva

Judecatorii de la instanta suprema au decis cercetarea sub control judiciar, pentru 60 de zile, a deputatului Nicolae Paun. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi contestata in termen de 48 de ore.

Dosarul Partida Romilor. Deputatul Nicolae Paun ramane in arest preventiv

Curtea Suprema a respins, marti, contestatia depusa de deputatul Nicolae Paun la decizia prin care i-a fost prelungit mandatul arestare preventiva. Decizia magistratilor este definitiva.

iCCJ : Ludovic Orban ramane sub control judiciar pentru 60 de zile

Instanta suprema a decis ca Ludovic Orban va ramane in continuare sub control judiciar. Magistratii instantei supreme au respins, marti, ca nefondata, contestatia formulata de fostul candidat al.

Deputatul Nicolae Paun, tot mai aproape de libertate

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, joi, cererea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv cu 30 de zile in cazul deputatului Nicolae Paun, in dosarul in care acesta este urmarit penal pentru fapte de coruptie in legatura cu derularea unor proiecte cu fonduri europene.

iCCJ: Ludovic Orban ramane sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, plangerea depusa de Ludovic Orban prin care acesta contesta masura controlului judiciar impusa de DNA, in dosarul in care este acuzat ca a solicitat sprijin financiar unui om de afaceri in vederea sustinerii candidaturii sale la functia de primar general al Capitalei, potrivit portalului instantei.

Ludovic Orban ramane sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, plangerea depusa de Ludovic Orban prin care acesta contesta masura controlului judiciar impusa de DNA, in dosarul in care este acuzat ca a solicitat sprijin financiar unui om de afaceri in vederea sustinerii candidaturii sale la functia de primar general al Capitalei.

Jurnalistul acuzat de santaj ramane sub control judiciar si are interdictia de a profesa

Curtea de Apel Targu Mures a mentinut masura controlului judiciar pentru 60 de zile in cazul jurnalistului Tanasa Julien, impotriva caruia Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Targu Mures a inceput urmarirea penala pentru santaj, i-a interzis sa profeseze in aceasta perioada si i-a impus obligatia de a nu lua legatura cu patru martori din dosar, transmite Agerpres.

Deputatul Nicolae Paun, sub control judiciar. inalta Curte nu mai prelungeste arestul preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, joi, cererea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv cu 30 de zile in cazul deputatului Nicolae Paun, in dosarul in care acesta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )