Libnet.ro
UNICEF

23:00

O cutie neagra a avionului prabusit in Ucraina a fost gasita si trimisa la Moscova pentru investigatii

B1 B1,
O cutie neagra a avionului prabusit in Ucraina a fost gasita si trimisa la Moscova pentru investigatii

O cutie neagra a avionului malaysian ce efectua zborul MH17 care s-a prabusit joi in Ucraina cu 298 de persoane la bord, a fost gasita, au anuntat salvatorii, potrivit malaysia-chronicle. com. Ei nu erau in. continuă pe B1

O cutie neagra a avionului prabusit in Ucraina a fost gasita de salvatori

O cutie neagra a avionului malaysian ce efectua zborul MH17 care s-a prabusit in Ucraina cu 298 de persoane la bord, atins de catre o racheta de tip sol-aer potrivit unor experti americani, a fost gasita, au declarat salvatori care actionau la locul.

O cutie neagra a avionului prabusit in Ucraina a fost gasita

O cutie neagra a avionului malaysian ce efectua zborul MH17 care s-a prabusit joi in Ucraina cu 298 de persoane la bord, a fost gasita, au anuntat salvatorii, potrivit malaysia-chronicle. com. Ei nu erau in.

A fost gasita o cutie neagra a avionului care s-a prabusit joi in estul Ucrainei

O cutie neagra a avionului malaysian ce efectua zborul MH17 care s-a prabusit joi in Ucraina cu 298 de persoane la bord, atins de catre o racheta de tip sol-aer potrivit unor experti americani, a fost gasita, au declarat vineri salvatori care actionau la locul prabusirii pentru AFP.

Echipele de salvare anunta ca au recuperat a doua cutie neagra a avionului prabusit in regiunea Donetk

Echipele de salvare din Ucraina au anuntat ca au recuperat, vineri dimineata, cea de-a doua cutie neagra a avionului Malaysia Airlines, prabusit joi la frontiera dintre Ucraina si Rusia cu 298 de persoane.

MAE: Pe lista pasagerilor avionului prabusit in Ucraina nu erau romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta, vineri dimineata, ca niciunui cetatean de nationalitate romana nu era pe lista pasagerilor aeronavei Malaysia Airlines prabusita joi in estul Ucrainei. Avionul Boeing-777, care apartinea companiei Malaysia Airlines si efectua cursa Amsterdam - Kuala Lumpur, s-a prabusit pe teritoriul Ucrainei, la circa 60 de kilometri de granita de Rusia. Toti cei 295 de oameni aflati la bordul avionului si-au pierdut viata.

Ministerul roman de Externe: Pe lista pasagerilor avionului prabusit in Ucraina nu se aflau romani

Ministerul roman de Externe a anuntat ca nu se confirma prezenta niciunui cetatean de nationalitate romana pe lista pasagerilor aeronavei care apartinea companiei Malaysia Airlines si care s-a prabusit joi in estul Ucrainei. in urma acestui accident, cele 295 de persoane care se aflau la bordul aeronavei au murit.

LIVE TEXT VIDEO Catastrofa aeriana din Ucraina: A doua cutie neagra, gasita de echipele de salvatori. Serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii un videoclip care arata ca avionul ar fi fost doborat de speratisti pro-rusi

Echipele de salvare din Ucraina au anuntat ca au recuperat, vineri dimineata, cea de-a doua cutie neagra a avionului Malaysia Airlines cu 298 de persoane la bord, care s-a prabusit joi la frontiera dintre Ucraina si Rusia, in regiunea separatista Donetk, tragedie in urma careia nu au existat supravietuitori. Recuperarea celei de-a doua cutii negre a aparatului de zbor vine dupa ce separatistii pro-rusi anuntasera, joi seara, ca au gasit prima cutie neagra. Noaptea trecuta, serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii un videoclip care arata, in opinia lor, ca avionul a fost doborat de separatistii pro-rusi, crezand ca este vorba despre un avion militar. Clipul a fost publicat de Kiev Post si preluat de The Guardian. La bordul avionului se aflau 298 de persoane - 283 de pasageri si 15 membri ai echipajului. Presa olandeza a anuntat ca in avion se aflau 154 de olandezi, 47 de cetatenie inca necunoscuta, 27 de australieni, 23 de malaezieni, 11 indonezieni, 6 britanici, 4 germani, 4 belgieni, 3 filipinezi si un cetatean canadian. Cronologia evenimentelor dupa prabusirea avionului, aici.

VIDEO Catastrofa aeriana din Ucraina: A doua cutie neagra, gasita de echipele de salvatori. Serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii un videoclip care arata ca avionul ar fi fost doborat de speratisti pro-rusi

Echipele de salvare din Ucraina au anuntat ca au recuperat, vineri dimineata, cea de-a doua cutie neagra a avionului Malaysia Airlines cu 298 de persoane la bord, care efectua cursa Amsterdam - Kuala Lumpur si s-a prabusit joi la frontiera dintre Ucraina si Rusia, in regiunea separatista Donetk, tragedie in urma careia nu au existat supravietuitori. Recuperarea celei de-a doua cutii negre a aparatului de zbor vine dupa ce separatistii pro-rusi anuntasera, joi seara, ca au gasit prima cutie neagra. Noaptea trecuta, serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii un videoclip care arata, in opinia lor, ca avionul a fost doborat de separatistii pro-rusi, crezand ca este vorba despre un avion militar. Clipul a fost publicat de Kiev Post si preluat de The Guardian. Cronologia evenimentelor dupa prabusirea avionului, aici. Intra in articol pentru a vedea LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor.

VIDEO Un avion Boeing al Malaysia Airlines cu 298 de pasageri a fost doborat in Ucraina, in regiunea Donetsk, in apropiere de granita cu Rusia. Nu exista supravietuitori. Vicepresedintele SUA: Nu a fost un accident

Un avion malaezian de linie care efectua o cursa Amsterdam - Kuala Lumpur, cu 298 de oameni la bord, s-a prabusit joi in regiunea separatista pro-rusa Donetsk, din estul Ucrainei. Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a declarat ca avionul a fost doborat. Printre victime se afla cetateni britanici, germani, olandezi, malaezieni, australieni, belgieni, filipinezi si canadieni. Cea de-a doua cutie neagra a avionului a fost gasita vineri dimineata in Ucraina Reuters). Separatistii pro-rusi sunt de acord sa permita anchetatorilor internationali accesul in siguranta si fara restrictii in Ucraina, la locul unde a cazut joi avionul malaezian, a anuntat vineri OSCE.

Martori la locul tragediei: A fost gasita una din CUTIILE NEGRE ale avionului

O cutie neagra a avionului a fost gasita, au declarat vineri salvatori care actionau la locul prabusirii pentru AFP. Ei nu erau in masura sa spuna daca este vorba despre aparatul care inregistreaza.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )