Libnet.ro
UNICEF

21:00

MAE: Pe lista pasagerilor avionului prabusit in Ucraina nu erau romani

Hotnews Hotnews,
 MAE: Pe lista pasagerilor avionului prabusit in Ucraina nu erau romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta, vineri dimineata, ca niciunui cetatean de nationalitate romana nu era pe lista pasagerilor aeronavei Malaysia Airlines prabusita joi in estul Ucrainei. Avionul Boeing-777, care apartinea companiei Malaysia Airlines si efectua cursa Amsterdam - Kuala Lumpur, s-a prabusit pe teritoriul Ucrainei, la circa 60 de kilometri de granita de Rusia. Toti cei 295 de oameni aflati la bordul avionului si-au pierdut viata. continuă pe Hotnews

Ministerul roman de Externe: Pe lista pasagerilor avionului prabusit in Ucraina nu se aflau romani

Ministerul roman de Externe a anuntat ca nu se confirma prezenta niciunui cetatean de nationalitate romana pe lista pasagerilor aeronavei care apartinea companiei Malaysia Airlines si care s-a prabusit joi in estul Ucrainei. in urma acestui accident, cele 295 de persoane care se aflau la bordul aeronavei au murit.

MAE: Pe lista de pasageri a avionului prabusit se afla numele unui roman cu dubla cetatenie

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, potrivit informatiilor de ultima ora, pe lista pasagerilor avionului apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit in estul Ucrainei se afla si numele unui roman cu dubla cetatenie.

MAE: La bordul avionului prabusit in Ucraina nu se aflau romani

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca nu se confirma prezenta niciunui cetatean de nationalitate romana pe lista pasagerilor aeronavei apartinand companiei Malaysia Airlines si care s-a prabusit in estul Ucrainei, scrie Mediafax .

UPDATE Pe lista pasagerilor din avionul prabusit in Ucraina se afla un roman cu dubla cetatenie, student in anul II la UMF Cluj

Romanul aflat in avionul apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit in estul Ucrainei era student in anul II la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj, el avand cetatenie romano-canadiana si fiind insotit de o alta studenta la UFM, cetatean strain, relateaza Mediafax.

Un avion malaezian de pasageri s-a prabusit la granita Ucrainei cu Rusia

ACTUALIZARE 08:20 MAE: Pe lista pasagerilor avionului prabusit in Ucraina nu erau romani Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat, in aceasta dimineata, ca niciun cetatean de nationalitate romana nu era pe lista pasagerilor aeronavei Malaysia Airlines prabusita joi in estul Ucrainei.

MAE: Pe lista de pasageri a avionului prabusit se afla numele unui roman cu dubla cetatenie

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, potrivit informatiilor de pana la acest moment, pe lista pasagerilor avionului apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit in estul Ucrainei se afla.

O treime dintre pasagerii avionului prabusit in Ucraina mergeau la o conferinta pe tema SIDA

Aproximativ 100 dintre pasagerii avionului Malaysia Airlines care s-a prabusit in Ucraina erau profesionisti si activisti aflati in drum catre o conferinta internationala pe tema SIDA care incepe in.

O treime dintre pasagerii avionului prabusit in Ucraina mergeau la o conferinta pe tema SIDA

Aproximativ 100 dintre pasagerii avionului Malaysia Airlines care s-a prabusit in Ucraina erau profesionisti si activisti aflati in drum catre o conferinta internationala pe tema SIDA care incepe in acest weekend la Melbourne, scriu vineri mai multe.

MAE: Nu erau romani in avionul doborat in estul Ucrainei

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca pe lista pasagerilor aflati la bordul aeronavei Boeing 777 doborata in estul Ucrainei nu se afla romani.

La bordul avionului prabusit in estul Ucrainei nu se aflau cetateni ai Republicii Moldova

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene anunta ca, din datele preliminare oferite de autoritatile olandeze pana in prezent, nu se confirma prezenta niciunui cetatean al Republicii Moldova pe lista pasagerilor aeronavei de linie Boeing 777 a companiei Malaysia Airlines, care s-a prabusit pe teritoriul Ucrainei, in regiunea Donetk, transmite IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )