Libnet.ro
UNICEF

19:00

O treime dintre pasagerii avionului prabusit in Ucraina mergeau la o conferinta pe tema SIDA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O treime dintre pasagerii avionului prabusit in Ucraina mergeau la o conferinta pe tema SIDA

Aproximativ 100 dintre pasagerii avionului Malaysia Airlines care s-a prabusit in Ucraina erau profesionisti si activisti aflati in drum catre o conferinta internationala pe tema SIDA care incepe in acest weekend la Melbourne, scriu vineri mai multe. continuă pe Wall-Street Ro

O treime dintre pasagerii avionului prabusit in Ucraina mergeau la o conferinta pe tema SIDA

Aproximativ 100 dintre pasagerii avionului Malaysia Airlines care s-a prabusit in Ucraina erau profesionisti si activisti aflati in drum catre o conferinta internationala pe tema SIDA care incepe in.

UPDATE Pe lista pasagerilor din avionul prabusit in Ucraina se afla un roman cu dubla cetatenie, student in anul II la UMF Cluj

Romanul aflat in avionul apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit in estul Ucrainei era student in anul II la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj, el avand cetatenie romano-canadiana si fiind insotit de o alta studenta la UFM, cetatean strain, relateaza Mediafax.

Multi dintre pasagerii avionului malaysian mergeau la o conferinta despre SIDA, in Australia

Multi dintre pasagerii avionului malaysian care s-a prabusit, joi seara, in Ucraina se deplasau la o conferinta mondiala pe tema SIDA, care urmeaza sa aiba loc in acest weekend, la Melbourne, a declarat vineri directorul ONUSIDA, citat de AFP, potrivit Mediafax.

MAE: Pe lista pasagerilor avionului prabusit in Ucraina nu erau romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta, vineri dimineata, ca niciunui cetatean de nationalitate romana nu era pe lista pasagerilor aeronavei Malaysia Airlines prabusita joi in estul Ucrainei. Avionul Boeing-777, care apartinea companiei Malaysia Airlines si efectua cursa Amsterdam - Kuala Lumpur, s-a prabusit pe teritoriul Ucrainei, la circa 60 de kilometri de granita de Rusia. Toti cei 295 de oameni aflati la bordul avionului si-au pierdut viata.

Ministerul roman de Externe: Pe lista pasagerilor avionului prabusit in Ucraina nu se aflau romani

Ministerul roman de Externe a anuntat ca nu se confirma prezenta niciunui cetatean de nationalitate romana pe lista pasagerilor aeronavei care apartinea companiei Malaysia Airlines si care s-a prabusit joi in estul Ucrainei. in urma acestui accident, cele 295 de persoane care se aflau la bordul aeronavei au murit.

O treime din pasagerii aflati la bordul avionului doborat in Ucraina mergeau la o conferinta pe tema SIDA

Aproximativ o treime din cei 298 de psageri aflati la bordul aeronavei Boeing 777, doborate joi in estul Ucrainei, ar fi trebuit sa ajunga la o conferinta pe tema SIDA, care va avea loc in acest weekend la Melbourne.

MAE: Unul din pasagerii avionului doborat in Ucraina avea cetatenie romana. Era student la UMF Cluj

Unul din pasagerii aflati la bordul avionului doborat joi in Ucraina avea dubla cetatenie, inclusiv cetatenie romana, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

MAE: Unul din pasagerii avionului doborat in Ucraina avea cetatenie romana

Unul din pasagerii aflati la bordul avionului doborat joi in Ucraina avea dubla cetatenie, inclusiv cetatenie romana, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

O cutie neagra a avionului prabusit in Ucraina a fost gasita de salvatori

O cutie neagra a avionului malaysian ce efectua zborul MH17 care s-a prabusit in Ucraina cu 298 de persoane la bord, atins de catre o racheta de tip sol-aer potrivit unor experti americani, a fost gasita, au declarat salvatori care actionau la locul.

O cutie neagra a avionului prabusit in Ucraina a fost gasita

O cutie neagra a avionului malaysian ce efectua zborul MH17 care s-a prabusit joi in Ucraina cu 298 de persoane la bord, a fost gasita, au anuntat salvatorii, potrivit malaysia-chronicle. com. Ei nu erau in.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2381 seconds )