Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cutremur in Nepal. Un batran de 101 ani a fost scos de sub daramaturile casei sale la o saptamana dupa devastatorul seism

Adevărul Adevărul,
Cutremur in Nepal. Un batran de 101 ani a fost scos de sub daramaturile casei sale la o saptamana dupa devastatorul seism

Cand nimeni nu se mai astepta sa gaseasca supravietuitori, la o saptamana dupa devastatorul cutremur de 7,9 din Nepal, minune: echipele de salvare au extras un barbat de 101 ani de sub daramaturile casei sale. Alte trei persoane, doua femei si un barbat au mai fost gasite in viata, duminica. continuă pe Adevărul

Un batran de 101 ani, salvat miraculos de sub daramaturile casei la o saptamana dupa cutremurul din Nepal

Cand nimeni nu se mai astepta sa gaseasca supravietuitori, la o saptamana dupa devastatorul cutremur de 7,9 din Nepal, minune: echipele de salvare au extras un barbat de 101 ani de sub daramaturile casei sale. Alte trei persoane, doua femei si un barbat au mai fost gasite in viata, duminica.

Cutremur in Nepal: un adolescent a fost scos in viata de sub ruine dupa cinci zile

Bilantul cutremurului din Nepal a depasit 5. 500 de morti, insa echipele de salvare continua operatiunile intr-o adevarata cursa contracronometru pentru gasirea supravietuitorilor.

Deputatul PSD Ion Ochi a fost pus sub control judiciar

Deputatul PSD Ion Ochi, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, pentru ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov ar fi aprobat contracte cu dedicatie, a fost pus sub control judiciar de DNA, el spunand ca i se pare o masura fireasca.

Costinesti: Doi muncitori au murit, dupa ce au fost ingropati sub un mal de pamant

Doi muncitori au murit, joi, dupa ce au fost ingropati sub un mal de pamant, la Costinesti, in fata Complexului Tineretului, informeaza ziuaconstanta. ro.

Cutremur Nepal: Un barbat in varsta de 100 ani, salvat dupa opt zile de la seism

Patru persoane au fost salvate, duminica,la opt zile de la cutremurul din Nepal. Este vorba despre doua femei si doi barbati, dintre care unul in varsta de peste 100 de ani, relateaza DPA, conform Mediafax.

Cutremur Nepal: Bilantul seismului a depasit 6.000 de morti

Bilantul cutremurelor si avalanselor produse in Nepal a ajuns la 6. 200 de morti, iar aproape 14. 000 de oameni au fost raniti, anunta autoritatile statale, citate de ABC News, informeaza Mediafax.

Un model Porsche care a apartinut pilotului Sir Stirling Moss a fost scos la licitatie

Un model Porsche 718 care a apartinut legendarului Sir Stirling Moss va fi scos la licitatie. Masina este evaluata la circa 2 milioane de lire sterline, conform Sky News. Sir Stirling a cumparat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )